vineri, 22 mai 2020

Tony Berbece 🔴 Ne lăsăm...


Ne lăsăm copiii la desene pline de vrăjitorie, magie, relații cu tentă sexuală precoce, îi lăsăm să fie invadați de demonism și apoi ne așteptăm să aibă peste ei Duh Sfânt.

Ne lăsăm copiii să asculte muzică plină de expresii de genul “pact cu diavol”, “lista de păcate”, “da mamă, sunt beată”, “luna e amanta mea”, “nimeni nu mă arde cum mă arzi tu” și apoi ne place să credem că ei sunt creștini și că mințile lor vor fi curate și că îi creștem capabili să întemeieze familii trainice.

Ne lăsăm copiii pradă educației sexuale, o oră pe care nu o putem controla noi ca părinți, neștiind peste ce profesor vor da, în ce detalii vor intra la oră, cât de departe vor merge profesorii pe tema sexualutății și cât de mult rău vor face. Poate că vor fi învățați că a fi un obsedat de poronografie și autosatisfacere e ceva Ok, că așa fac toți (de aici pornind o mare parte a destrăbălării în lume). Apoi ne mirăm că ai noștri copii își încep relațiile sexuale la 12-14 ani, iar cele mai multe avorturi vin din rândul lor.

Ne lăsăm mințiți că e suficient să mergem o dată pe an la Biserică, ne lăsăm mințiți că am intrat deja în posesia Mântuirii prin botezul pentru care nu noi am luat decizia, în momentul căruia de fapt nu eram conștienți, ne lăsăm mințiți că se poate și fără lepădarea de păcate și fără a avea o relație zilnică cu Hristos prin rugăciune și Scriptură, iar apoi avem uimirea că în țara 98% creștină, de fapt 98% se comportă ca niște păgâni.

Ne lăsăm mințile infectate de emisiuni spurcate, citim ziare și reviste de can can mai mult decât Scriptura și ne mirăm că suntem un neam lipsit de înțelepciune, de luciditate, nespiritual și incapabil să priceapă vremurile pe care le trăim.

Întorceți-vă la Hristos și nu vă mai lăsați pradă necurăției!

Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.