După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 23 mai 2020

✉ Scrisoare misionară: Fernando şi Carolina Frîncu, Brazilia

Salutare din Brazilia,
Eu și Carolina dorim să vă mulțumim în mod special pentru toată dragostea arătată față de noi, cât și pentru suportul și rugăciunile voastre care sunt de o mireasmă plăcută înaintea Domnului.
Dorim în același timp să vă menținem informați despre tot acest proces în ce privește operația.

1. Ultimul examen care era necesar este legat de COVID-19 și a fost făcut ieri. Rezultatul a dat pozitiv, ceea ce înseamnă că Carolina a avut Coronavirus o luna în urmă, iar acum este bine și are anticorpi și aceasta o face să fie aptă pentru operație (întrucât medicii se simt mai liberi să meargă înainte, iar în caz de nevoie să fie transferată în alt spital; ea nu are risc de contaminare, pentru că deja a avut virusul).

2. Operația va fi făcută în doua etape, adică vor face 2 operații (având în vedere faptul că guvernul nu va da voie să se facă operații mai mari de 4 ore, cum este cazul soție (dar se pare ca această soluție este mai bună chiar).
3. Prima operație a fost stabilită pe data de 29 luna aceasta, iar a doua operație, peste 4 luni.
4. Suma pe care trebuie să o plătim a rămas aceeași, slavă Domnului, considerându-se că este o excepție datorită pandemiei.
5. Acum ne pregătim pentru ziua de 29  peste 9 zile.
6. Continuați să vă rugați pentru noi și ca Domnul să ne pregătească, ca și familie, cât și pentru timpul de recuperare.
Cu drag,
Familia Frîncu

Contact: WhatsApp +55.83.98834-6734
Pentru orice donație:
Moneda Euro
Banca Transilvania
Cont curent euro (IBAN ): RO95BTRLEURCRT0316128001
Frîncu Fernando Eduard

Moneda Leu
Cod SWIFT: BTRLRO22
IBAN :RO48BTRLRONCRT0316128001

Adresa băncii:
Sediul Central
Str. G.Baritiu nr.8
Cluj – Napoca 400027, România

Adresa mea din Romania (in caz de nevoie la banca, in anumite cazuri ei au cerut):
Strada Zorilor, nr. 5, Bl. C5, Sc. A, Et. 1, Ap.7
Plopeni – Prahova

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.