După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 26 mai 2020

Prostituatele din America se simt discriminate pentru că Administrația Trump nu a declarat prostituția ca fiind din categoria „servicii esențiale”...

Deșertăciunea deșertăciunilor – pe vreme de pandemie prostituatele se plâng că nu au clienți

Prostituatele din America se plâng că nu le merge bine în aceste zile de pandemie. Cer simpatie, iar presa „progresistă” din SUA le cântă în strună.

Se simt discriminate pentru că Administrația Trump nu a declarat prostituția ca fiind din categoria „servicii esențiale” care ar îndreptăți prostituatele la indemnizații de șomaj ori șomaj tehnic.

Pe 21 mai, New Yorker a publicat un articol vast și plin de grijă pentru soarta prostituatelor care, subit, nu mai au clienți. Ele se plâng și pentru că „potențialii clienți” sunt prea „conservatori”, cu toate că ele sunt dispuse să ia măsurile necesare pentru a preveni infectările cu COVID-19!

Titlul articolului mai că ne înduioșează (!) : „the Fragile Existence of Sex Workers During the Pandemic / Fragila existență a lucrătorilor de sex”. [Link: www.newyorker.com]

De când citesc materialele lui New Yorker nu am dat peste un titlul similar privind lucrurile serioase, cum ar fi copiii nenăscuți, traficul de ființe umane pentru sex, erodarea libertății religioase etc.

Citind astfel de materiale te strădui să găsești cuvinte potrivite pentru a eticheta această nebunie. M-am oprit, însă, amintindu-mi cuvintele Eclesiastului: „O deșertăciune a deșertăciunilor”!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.