După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 2 mai 2020

Cătălin Sturza 🔴 Cum își pierde OMS credibilitatea promovând ideologiile pro-avort și gender în țări mici și sărace precum Republica Moldova

Care credeți că sunt prioritățile Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) în republica Moldova? Ai spune că prioritară ar fi sănătatea oamenilor sau lupta cu noul coronavirus.
Nu tocmai. Una din prioritățile OMS este promovarea avortului și a măsurilor contraceptive, inclusiv a așa-ziselor „medicamente” avortive. OMS a realizat de curând un seminar prin care promovează ideologiile pro-avort și gender în Republica Moldova – într-una dintre cele mai sărace țări ale Europei și în plină criză a noului coronavirus.
Reprezentantul OMS nu menționează nimic, în acest seminar, referitor la riscurile reprezentate de medicamentele abortive. De asemenea, nu precizează nici că așa-numita „pilulă de a doua zi” poate provoca avortul embrionului, dacă nu a reușit să blocheze ovulația și a avut loc concepția.
Și, desigur, OMS nu arată că unui embrion îi bate inima de la 16 de zile și este un om viu; nici că la opt săptămâni de la concpepție embrionul este complet format, având toate cele patru membre și toate organele interne. Așadar, așa-zisa „întrerupere de sarcină” este un eufemism care ascunde, de fapt, luarea unei vieți omenești, adică o crimă.
Nu este nici prima oară când OMS își etalează agenda extremă pro-avort, la vreme de pandemie. În ultimele luni, Organizația Mondială a Sănătății a arătat că avortul ar reprezenta ceva „esențial” în timpul pandemiei de coronavirus – în condițiile în care această epidemie seceră, de câteva luni, zeci de mii de vieți în întreaga lume.
„Organizația Mondială a Sănătății, cunoscută pentru agenda pro-avort pe care o promovează, aștepta de ani de zile să exploateze o pandemie”, a afirmat recent John Smeaton, director executiv al Society for the Protection of Unborn Children (SPUC). Smeaton critica prin această declarație acțiunile ideologice ale OMS pentru promovarea și „prioritizarea” avortului la vreme de pandemie.

Este trist să vezi cum țările mici și sărace îi imită sau îi ascultă pe cei mari fără să-și exercite discernământul propriu. De asemena, este păcat că OMS își pierde astfel credibilitatea. Preferând să se ocupe de promovarea ideologiilor pro-avort și geneder, în loc să acorde prioritate problemelor grave de sănătate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.