După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 2 aprilie 2020

Onisim Botezatu 🔴 Pace ție fiule/fiică!


… pe când uşile locului unde erau adunaţi ucenicii erau încuiate de frica iudeilor, a venit Isus, a stat în mijlocul lor şi le-a zis: „Pace vouă!”  Ioan 20:19

Astăzi e o nouă zi. Nu mai lăsa veștile să te surprindă, să te șocheze, nu mai fi traumatizat. Da, molima a făcut deja 30.000 de victime la nivel mondial, medicii depășiți de situație demisionează în lanț (nu comentez gestul), numărul morților se apropie de 100 și în România. Dar nu e de speriat!
Am o rugăminte la tine: Privește în sus! Ucenicii erau în autoizolare, baricadați în cetățuie cu ușile închise pentru că erau urmăriți de iudei în vederea execuției. Dar Isus poate trece și prin ușile încuiate, că este Dumnezeu din Dumnezeu adevărat. Pe ucenici îi căutau jandarmii să îi omoare, pe noi ne păzesc jandarmii și polițiștii ca nu cumva să murim, deci, e mare diferență. Oricum viața și moartea sunt în mâna Stăpânului.

Isus putea să bată la ușă, dar imaginați-vă ce panică ar fi provocat. Când trenuri de frică, fiecare foșnet ți se pare uragan. Dar observați eleganța Mântuitorului, apelează la cea mai fină formă de detensionare: intră prin ușile închise și nu îi mustră pe feicoși. În situații de pandemie, frică, teroare, o mustrare zdravănă îi poate fi letală semenului. Cu o voce suavă, blândul Păstor le zice: Pace vouă! Era cea mai mare nevoie a lor, nevoia acută de pace. Oare nu este asta și nevoia ta?

Poate dimineața te-a găsit stresat, îngrijorat, depresiv, nervos, îngândurat, anxios, am o veste bună pentru tine: Hristos nu vine în forță cu bubuituri în uși, El nu rupe încuietorile cu berbecul Delta force, acum când ușile tale sunt închise, când nădejdea e șubredă, când speranța e low level, El îți zice: bună dimineața fiul meu/fiica mea, pace ție!

Diavolul, atunci când e gălăgie intră să aducă războiul, iar când mori de frică, bate la ferestre și uși să te ducă în disperare. Să nu îl iubești pe Dumnezeu? Merită măcar pentru eleganța sfințeniei sale. El stă la ușă și bate, face asta atunci când în casă e gălăgie, dar în liniștea fricii, nu mai bate intră direct prin ușile încuiate să îți aducă pacea Sa. Îl iubesc din toată inima!


Acceptă iubirea lui Hristos. Lasă-te copleșit de pacea lui! Privește atent înspre soare, lasă-te pentru o clipă orbit de lumina lui, apoi plasează inima sub incandescența dragostei divine.

Fiule, fiică, oricine ai fi, oriunde te-ai afla, primește pacea. Semnat: Iisus

Onisim Botezatu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.