După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 26 aprilie 2020

Media distribuie știri false despre Trump și virusul Wuhan, dar sondajele arată că americanii nu se lasă păcăliți

Ca urmare a isteriei nebunești a mass-mediei în legătură cu observațiile președintelui Trump despre lumină și dezinfectant, această poveste merită atenție, relatează RedState.
În primul rând, Trump nu a spus nimănui să se injecteze cu înălbitor, clor sau dezinfectant. Totuși, toate acestea au fost folosite de mass-media ca și cum ar fi adevărate.
Tot ceea ce făcea Trump era să pună întrebări și să speculeze cu Dr. Deborah Birx despre datele care au dovedit eficiența luminii ca dezinfectant în uciderea virusului.
Daily Wire:
Așadar, o să-i pun o întrebare lui Bill la care probabil unii dintre voi se gândesc, ceea ce mi se pare foarte interesant. Să presupunem că atunci când supunem corpul la o lumină puternică, indiferent dacă este o lumină ultravioletă sau doar lumină foarte puternică, și cred că ai spus că încă nu a fost testată, dar că o vei testa. Și atunci am spus să presupunem că ai băgat lumina în interiorul corpului, lucru pe care îl poți face fie prin piele, fie în alt fel. Și cred că ai spus că ai spus că vei testa asta. Sună interesant.
Și apoi există dezinfectantul, care elimină virusul într-o secundă. Oare există o modalitate prin care putem face ceva de genul injectării în corp sau un fel de curățare internă?
Pentru că vedem că virusul intră în plămâni și îi afectează grav, așa că ar fi interesant să verificați asta, ceea ce înseamnă că va trebui să folosiți medici, dar mi se pare interesant. Așadar vom vedea, dar întregul concept al luminii, modul în care ucide într-o secundă, e destul de puternic.
El întreabă: Poți avea un tratament care să acționeze ca lumina pentru dezinfectare, având în vedere natura studiul lui Bill Bryan, oficialul DHS, care tocmai a arătat că lumina soarelui a distrus virusul rapid?
Trump a ținut să clarifice imediat că nu vorbea despre injectarea de dezinfectanți, cum ar fi înălbitorul sau alcoolul, pentru că acestea sunt pentru sterilizarea suprafețelor.
Câteva momente mai târziu, reporterul ABC, Jon Karl, l-a întrebat pe Bryan: „Președintele a menționat ideea unei curățări cu înălbitor sau alcool izopropil. Nu există nici un scenariu în care să fie injectate persoanelor, nu?”
„Nu, sunt aici să discut despre descoperirile pe care le-am avut în studiu”, a răspuns Bryan. „Nu testăm asta în laboratoarele noastre”.
Trump și-a clarificat apoi observațiile: „Nu s-ar face prin injecții, vorbești despre o curățare și o sterilizare a zonei. Poate că funcționează, poate că nu, dar cu siguranță va avea un impact major dacă este un obiect staționar”.
După cum arată acest studiu, lumina UV este folosită ca dezinfectant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.