După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 9 aprilie 2020

APME: Vești proaspete și apel la rugăciune de la misionarii noștri din India, statul Bihar


Orașele au fost închise și nu au voie să iasă din casă decât pentru strictul necesar, aprovizionarea fiind foarte dificilă, nu au posibilitatea de livrare la domiciliu (numai promisiuni că se va pune la punct un sistem) și alimentele se găsesc greu și în mare parte la alimentarele mici, magazinele mari fiind închise.

Printr-o ordonanță de urgență a guvernului statului Bihar, spitalele nu mai au voie să primească niciun bolnav, deoarece creșterea numărului de cazuri declarate va crea mai multă panică în populație, așa că soluția a fost nedeclararea cazurilor. Sunt mulți cu simptome, dar nu știu dacă este coronavirus și se tratează cum știu, unii care au complicații mor, dar nu se confirmă dacă a fost coronavirus sau nu. Din fericire mulți dintre ei, locuind în mahala, expuși la tot felul de virusuri și boli au imunitate puternică. Numărul de cazuri declarat nu este real.

„Pe lângă supraviețuirea noastră ca familie, cea mai mare provocare este hrănirea copiilor din casele de copii Agape, gestionate de noi. Chiar înainte de carantină am reușit să facem aprovizionarea pentru o lună. La început de aprilie a trebuit făcută reaprovizionarea, fără a avea la dispoziție o mașină, cu un scuter mic, pe rând, au fost duși saci de făină, de orez, ulei, zahăr și altele. Doi frați din biserică se expun riscului de a merge zilnic după legume în piață, pentru ca acești copii să aibă hrana necesară.

Deși internetul e slab și comunicarea se face mai mult verbal, de la om la om, a fost nevoie să mărim capacitatea noastră de a comunica cu cei din biserică online. Mutarea serviciilor bisericii în mediul online a fost pentru noi un salt uriaș.

Printr-o rețea locală și cu ajutorul câtorva donatori locali am încercat să ajutăm cu câte 10 kg de orez și linte familiile a circa 100 de copii din zona de mahala de care ne ocupăm. Oamenii văzând că se împart ajutoare s-au îmbulzit, au blocat strada și vecinii au chemat poliția. Am fost nevoiți să plecăm fără a reuși să distribuim toate pachetele datorită haosului creat. Asta ne-a arătat cât de înfometați sunt oamenii. Niciunul din cei care s-au îmbulzit nu a purtat mască pe față. Condițiile de igienă sunt foarte slabe și nu sunt mănuși sau măști.”

Pentru a salva viețile celor din Bihar, Dumnezeu revarsă har și timpul de afară se încălzește zi de zi. Slavă Domnului că din cadrul lucrării misionarilor noștri până acum nicio persoană nu a fost afectată.

În ciuda suferinței din jur, ei cred că această perioadă este necesară pentru maturizarea creștinilor și a bisericilor de acolo. În calitate de creștini, trebuie să învățăm să stăm singuri în picioare cu Domnul alături.

O altă mare binecuvântare a fost că, în tot statul Bihar, o soră creștină misionară a fost prima care s-a recuperat de covid-19 și a avut oportunitatea ca prin mass-media, în articole, să Îl mărturisească pe Hristos și lucrarea de vindecare pe care El a făcut-o în dreptul ei.

Motive de rugăciune:

- avem nevoie de o nouă viză pentru noi și copii noștri. E nevoie să ieșim din țară pentru a reînnoi viza și în momentul de față este foarte dificil. Așa că ne rugăm ca să primim prelungire pentru încă un an, pentru a nu fi în situația de a sta ilegal în țară;
- trezire spirituală în mijlocul bisericii;
- pentru soluții în vederea aprovizionării necesare pentru familie, casele de copii și soluții în vederea distribuirii de ajutoare;
- pentru frații care slujesc zilnic în casele de copii Agape;
- pentru oamenii săraci care sunt expuși din cauza lipsei de igienă, care din cauza încetării funcționării transportului în comun și a ordonanței de urgență sunt în imposibilitatea de a ajunge la un spital și a primi ajutor medical;
- pentru cei care s-au întors recent la Domnul să aibă curajul de a-L mărturisi pe Hristos, în această perioadă și familiilor lor care nu-L cunosc pe El.


Agenția Penticostală de Misiune Externă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.