După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 31 martie 2020

Harry Miheţ 🔴 Clinicile de avorturi din SUA rămân deschise, dar bisericile sunt considerate "neesențiale"...


Ce au în comun clinicile de avorturi, magazinele de hardware, rampe de bărci, clinicile veterinare și o serie de alte afaceri " pentru profit li se permite să rămână deschise în timpul pandemiei, deoarece un funcționar guvernamental neresponsabil le-a considerat "esențiale". Bisericile, pe de altă parte, sunt închise, iar pastorii sunt închiși dacă rămân deschiși, chiar dacă iau Aceleași măsuri de precauție sau mai bune pentru sănătate.

Există o mulțime de dezacord aici, dacă reacția societală la COVID-19 este prea lax, prea strictă sau doar corectă, și chiar dacă este sau nu înțelept pentru pastorul Rodney să-și țină biserica deschisă Nu-mi pasă. Îi respect pe cei care gândesc diferit. Nu despre asta e vorba în acest caz.

Dar ceea ce sper că toți americanii iubitori de libertate pot fi de acord este că guvernului îi lipsește autoritatea -- chiar și într-o criză -- de a declara Biserica ca fiind "neesențială", pentru a închide biserica și de a aresta pastori, orice anchetă privind dacă și-au luat (sau pot lua) măsuri de precauție, permițând în același timp CLINICILOR DE ABORȚIE, magazinele de băuturi și magazinele HARDWARE să rămână deschise. Asta nu este " Tratament egal conform legii." Despre asta este vorba în acest caz.

Drepturile pe care luptăm atât de mult pentru a le câștiga în vremuri de liniște trebuie apărate vigilent în momente de criză. În caz contrar, dacă permitem stabilirea unui precedent discriminatoriu în vremuri de criză, acesta va fi folosit împotriva noastră în vremuri de liniște.

După cum a scris judecătorul Mansfield în SUA v. Bell, " Istoria dezvăluie că pașii inițiali în erodarea drepturilor individuale sunt de obicei scuzați pe baza unei "urgențe" sau amenințări pentru public. Dar puterea supremă a garanțiilor noastre constituționale constă în aplicarea lor fără ezitare în vremuri de criză și liniște deopotrivă."

Poate că nu sunteți de acord cu noi în acest moment, dar dacă iubiți libertatea, ne veți mulțumi mai târziu. Oricum ar fi, rugați-vă pentru noi și pentru țara noastră!

Harry Miheţ - Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.