După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 16 martie 2020

Adevărul.ro: Sfaturile unui pastor pentru creştini în plină criză a coronavirusului. „Scriptura nu ne încurajează la un risc lipsit de înţelepciune“

Criza provocată de pandemia de coronavirus a afectat şi bisericile din România, care au fost nevoite să îşi suspende sau să limiteze activitatea obişnuită pentru a preveni infecţiile cu coronavirus. Iosua Faur, un tânăr pastor din Brăila, a explicat pentru „Adevărul“ ce ar trebui să facă un creştin autentic în plină griză generată de coronavirus.

Bisericile din România, care strâng la fiecare serviciu religios sute de persoane, au decis, pe fondul crizei generate de coronavirus, suspendarea sau restrângerea programelor obişnuite. În acelaşi timp, multe dintre bisericile neoprotestante, spre exemplu, au rămas conectate cu credincioşii, transmiţând, la orele la care erau programate slujbele obişnuite, predicile Live, pe internt.
Pastorul Bisericii Creştine Baptiste „Sfânta Treime” din Brăila, Iosua Faur, a explicat pentru „Adevărul” cum ar trebui să acţioneze creştinii, atât din punct de vedere practic, cât şi din punct de vedere duhovnicesc, în plină pandemie de coronavirus. 
„Motivul pentru care suspendăm întâlniri religioase în care participă mulţi oameni nu este frica de a ne îmbolnăvi sau a muri.  Am luat aceste decizii pentru că este imperativ să facem parte din reacţia societăţii în faţa acestei pandemii. Nu dorim să îi expunem pe cei mai vulnerabili şi nu vrem să creăm un val de infecţii care să blocheze sistemul sanitar. Există o diferenţă crucială între frică şi prudenţă. În cazul de faţă, dragostea faţă de aproapele nostru înseamnă alăturarea în efortul naţional de a rări contactul cu alţi oameni tocmai pentru a încetini răspândirea virusului”, a arătat Iosua Faur.

CREŞTINUL ADEVĂRAT, „O CETATE AŞEZATĂ PE MUNTE“



Continuarea pe www.adevarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.