După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 29 februarie 2020

Vladimir Pustan 🔴 Îmblânzirea scorpiei


Chesterton scria că atunci când punem sabia pe umărul celuilalt putem să-l facem cavaler sau să-i tăiem capul. Iacov vorbea de limbă ca fiind ceva ce poate face lucruri asemănătoare. Putem s-o folosim ca balsam de pus pe răni sau ca să aprindem un foc pe lângă care cel din Rusia e doar o caricatură de şemineu.

Aruncăm cuvintele cu efect de grenadă în stânga şi dreapta cum aruncă Gigi Becali banii pe la sinistraţi sau Tânţăreanu la manelişti.

Cu limba putem binecuvânta sau blestema, ucide sau da viaţă, ridica sau doborî. Şi felul în care o folosim depinde de noi, iar asta se numeşte autocontrol total. Cine are putere asupra tigrului dintre fălci îşi ţine toată persoana în control.

Rugaţi-vă pentru o limbă sănătoasă nu una îmbolnăvită cu virusul viperei, nu una de lemn. Vorbiţi între voi cu psalmi sau nu vorbiţi de loc, cereţi lumină să ştiţi când să vorbiţi şi când să tăceţi.

Bârfa ucide persoane, familii, biserici, rănile odată făcute nu mai au vindecare şi supurează pentru tot restul vieţii. Daţi lui Dumnezeu toate mădularele voastre şi veţi vedea ce poate face Duhul Sfânt cu ceva cu care nu mai ştiai ce face. ...

Vladimir Pustan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.