După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 18 februarie 2020

John Rhys-Davies, starul din Stăpânul Inelelor, apără credința creștină, argumentând că creștinismul "a făcut lumea un loc mai bun"


Starul din Stăpânul Inelelor apără credința creștină, argumentând că ,,lumea e un loc mai bun" datorită creștinismului. John Rhys-Davies, care l-a interpretat pe ,,Gimli" în trilogia Stăpânul Inelelor, a vorbit în apărarea credinței creștine.

Actorul britanic, care s-a întors ca actor de voce în versiunea animată a ,,Călătoriei creștinului", a îndemnat oamenii să vadă creștinismul ca o forță generatoare de bine în lume.
,,Mă consider un raționalist și un sceptic și mă găsesc în mod constant apărând creștinii și creștinismul" a afirmat Rhys-Davies pentru The Cristian Post în timp ce se afla pe covorul roșu la evenimentul anual Movieguide Awards, aflat la cea de-a 28-a ediție.
,,Se pare că uităm faptul că civilizația creștină a făcut lumea un loc mai bun decât a fost vreodată".

Rhys-Davis a făcut referire la abolirea comerțului cu sclavi ca fiind una dintre cele mai mari realizări ale creștinismului, ,,împreună cu lupta pentru libertatea de exprimare și dreptul la conștiință individuală".

Acestea au evoluat în primul și al doilea secol al creștinătății romane, unde creștinul individual a spus, ,,Am dreptul de a crede, ceea ce cred eu și nu ceea ce îmi spune împăratul". De acolo s-a dezvoltat toată ideea de democrație și de egalitate pe care le avem acum", a explicat actorul.

,,Datorăm creștinismului cea mai mare obligație de recunoștință pe care o generație o poate avea, iar a o diminua ca fiind irelevantă reprezintă resturile unor minți mai degrabă necugetate, cred eu".

Într-o industrie cu un sentiment anti-creștin agresiv, este încurajator să vedem cum un actor proeminent recunoaște pe drept binele incalculabil pe care credința creștină l-a adus în lume.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.