După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 4 februarie 2020

Donald Trump 🔴 Proclamația din Ziua Națională a Sanctității Vieții Umane 2020


Fiecare persoană, născută sau nenăscută, cei săraci, cei marginalizați, cei cu infirmități și cei bătrâni, au o valoare inerentă. Deși călătoria fiecăruia este diferită, nicio viață nu este lipsită de valoare. Și, drepturile fiecărei persoane trebuie apărate. Cu ocazia zilei naționale a sanctității vieții umane, națiunea noastră reafirmă cu mândrie și putere decizia de a proteja prețiosul dar al vieții indiferent de vârstă la care se află, de la concepție și până la moartea naturală.

În perioada recentă am văzut descreșteri ale numărului total de avorturi din țara noastră. Între 2007-2016, perioada cea mai recentă analizată, numărul avorturilor a scăzut cu 24 26 %. Numărul persoanelor adolescente însărcinate, majoritatea dintre ele având sarcini neplanificate, a scăzut în mod continuu în ultimul sfert de secol contribuind la cea mai scăzută rată avorturilor printre adolescenți începând de la legalizarea avorturilor în 1973. Toți americanii ar trebui să celebreze scăderea aceasta, întrucât reprezintă vieți salvate. Încă mai sunt multe lucruri de făcut și eu, în calitate de președinte, voi continua să lupt pentru protejarea vieții lor celor nenăscuți. Am semnat un set de legi care permit statelor și altor finanțatori să excludă organizațiile care oferă posibilitatea de a face avorturi din proiectele de finanțare. Proiectele cu titlul de planificare familială sunt clar separate de acelea care oferă, promovează sau se referă la avort ca la o metodă de planificare familială; un set de legi care protejează libertatea de conștiință a lucrătorilor din organizațiile sociale sau a organizațiilor, inclusiv cu privire la avort; și de a asigura că guvernul federal nu obligă angajații care obiectează în baza credințelor religioase sau a convingerilor morale să ofere asigurări pentru contraceptive, incluzând aici pe cele care provoacă în opiniile lor avorturi. În plus, am făcut apel la congres și acționeze pentru a interzice avorturile copiilor aflați aproape de naștere, copii care simt durerea.

Administrația mea lucrează de asemenea la construirea unei coaliții internaționale care să demonteze conceptul avortului ca drept fundamental al omului. Până acum, 24 de națiuni reprezentând mai mult de 1 miliard de oameni s-au alăturat acestei importante cauze. Noi ne opunem oricărui proiect care încearcă să impună un drept global pentru ca plătitori de taxe să finanțeze avortul la cerere până în momentul nașterii. Dar noi nu vom obosi niciodată să apărăm viața inocentă, atât acasă cat și peste hotare.

Ca națiune trebuie să rămânem puternic dedicați adevărului profund că viața este un dar de la Dumnezeu care înzestrează fiecare persoană cu valoare nemăsurată și cu un potențial extraordinar. Nenumărați americani sunt apărători neobosiți ai vieții și apărătorii celor vulnerabil care se află printre noi. Le suntem recunoscători celor care sprijină femeile care au sarcini nedorite, celor care oferă alinare femeilor care au avut avorturi și celor care primesc în casele lor copii prin intermediul adopției. În această zi națională de celebrare a sanctității vieții, noi sărbătorim minunatul dar al vieții și ne reînnoim promisiunea de a clădi o cultură unde viața este totdeauna respectată.

De aceea, eu, Donald J. Trump, în calitate de președinte al Statelor Unite, în virtutea autorității prin care am fost investit de Constituție și de legile Statelor Unite, proclam ziua de 22 ianuarie 2020 Ziua Națională a Sanctității Vieții. Fac astăzi apel la Congres să mă sprijine în protejarea și apărarea demnității vieții umane, inclusiv pentru cei ne născuți. Fac apel la poporul american să continue să aibă grijă de femeile care au sarcini nedorite și să sprijine adopția într-un mod care să ofere ajutor, astfel încât fiecare copil să aibă un cămin. În final, cer fiecărui cetățean al acestei minunate națiuni să asculte sunetul tăcerii cauzat de o generație care este pierdută și apoi să-și ridice vocile pentru toți cei care au fost afectați de avort, atât cei văzuți cat și cei nevăzuți.

În virtutea acestor lucruri, mi-am pus semnătura în ziua de 22 ianuarie, în anul Domnului 2020 și în anul 244 al independenței Statelor Unite ale Americii.

Donald J Trump

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.