După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 28 ianuarie 2020

2019, anul de vârf privind imigrația evreilor în Israel

Anul 2019 a reprezentat apogeul aliyah, imigrația evreilor în Israel: 34.872 de evrei s-au mutat în statul evreiesc. Prin urmare, s-a constatat o creștere cu 20% față de cei 29.800 de oameni care au imigrat în 2018, conform datelor emise de Ofek Israeli (Orizontul Israelian).
Ofek Israeli e o companie înființată în 2015 în urma rezoluției 1746 din iunie 2014 a Guvernului israelian care presupunea stabilirea unui „proiect național de încurajare a imigrației în Israel din toate țările lumii”.
Ofek Israeli e condusă pe principiul că statul Israel trebuie să își asume responsabilitatea în problema imigrației și să producă planuri pe termen lung și soluții eficiente pentru potențialii olim (imigranți evrei).
Majoritatea evreilor care au imigrat în Israel în 2019 au plecat prin proiectele Ofek Israeli, care operează în 24 de țări de pe patru continente.
În ultimii patru ani, activitățile Ofek Israeli au inclus 90 de târguri aliyah, 2.500 de cursuri Ulpan pentru învățarea limbii ebraice, 250 de seminarii, 70 de campanii, precum și stabilirea unei rețele de consilieri și oferirea altor servicii de sprijin.
În total, peste 177.000 de oameni au participat la activitățile Ofek Israeli, și peste 120.000 de olim au imigrat în Israel de la înființarea companiei.
Ofek Israeli recomandă statul Israel drept un „produs premium”, care pune la dispoziția olim oportunități unice.
Compania a explicăt motivul pentru care aliyah a crescut în ultimii trei ani drept rezultatul creșterii atractivității Israelului, dar și al elementelor pozitive precum dorința pentru o calitate superioară a vieții, trăirea unei vieți specific evreiești, și mijloace de trai mai bune.
Cu toate acestea, în 2014 și 2015, factorul principal al imigrației a fost antisemitismul. Creșterea urii împotriva evreilor în Franța și războiul din Ucraina i-au împins pe evei să meargă în Israel.

Directorul executiv al companiei Ofek Israeli a spus că ratele ridicate ale succesului sunt o dovadă a eficienței activităților acesteia, și, „în termenii lumii super-tehnologizate a anului 209, este, cu siguranță, reușita deceniului”.
Sursa: TPS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.