După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 4 decembrie 2019

Maria și Mihai Smicală sunt, în continuare, de negăsit...


Am vorbit cu Camelia Smicala și mi s-a strâns inima. O voce plină de durere, ca a ei, de mult nu am auzit... Data trecută, era tot a unei mame, care își pierduse fiul 😢 Știi durerea aceea pe care doar o mamă o poate duce? Camelia e frântă de luptă, de poveri, de deznădejde. Dar luptă în continuare și e datoria noastră de oameni, de părinți și de români să luptăm alături de ea.

Maria și Mihai sunt, în continuare, de negăsit... Când îi vor găsi, vor fi duși din nou în centre. Asta dacă nu se va petrece o minune... Eu cred cu toată puterea în Cel ce realizează minuni prin noi!

Scriu zilnic mailuri la organizații internaționale pentru protecția drepturilor omului, la MAE și la o grămadă de persoane. Te rog, te implor, oprește-te din fuga zilnică și gândește-te ce poți face tu pentru ca o familie să fie reunită. Nu cred că vei putea sta liniștit, lângă bradul împodobit, știind ce dramă e în viața Cameliei și a copiilor ei!!

Amedeia Neamtu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.