După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 2 decembrie 2019

Florin Ianovici 🔴 Alege să iubești


Știu că numărul dezamăgirilor din viață este mai mare decât al împlinirilor. Nu ești singurul, nu ești singura. Alege să iubești chiar dacă nu ești iubit cum ai merita. Vei vedea că iubind nu rămâi pe minus niciodată. Iubirea dăruită, se întoarce într-un fel sau altul.

Dacă alegi să iubești chiar dacă ei stau cu spatele la tine, tu faci o declarație: nu m-au îngenuncheat răutățile, nu m-au doborât nedreptățile, nu voi deveni ca cei care mă fac să sufăr.

Știu că te întrebi, uneori, cu ce ai greșit de ai parte de toate aceste lucruri urâte, deși ai luptat să te porți frumos cu toți. Nu uita că nimic nu atrage mai multă ură ca iubirea. Omul e făcut după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, iar Dumnezeu este dragoste. Dar omul are ca dușman pe diavolul care este tatăl urii. El vrea să stingă orice fărâmă de iubire ca Dumnezeu să dispară din toate. Când alegi să iubești, îl aduci pe Dumnezeu printre oameni.

Ai impresia deseori că este inutil să mai iubești. Te simți prostit, înșelat, folosit și te doare că ești mereu mințit de oameni. Să îți spun ceva: singurul cântar care va conta în veșnicie este iubirea. Să fi iubit semenii cu iubirea învățată la Golgota este singura măsură cerească. Aici, pe pământ, ești luat de prost, dar în cer se va dovedi că ai fost înțelept când ai ales să iubești.

Vrei ca viața ta să se schimbe, vrei ca cei din jurul tău să fie altfel, să fie oameni. Vrei să ai parte de respect, vrei să vezi că ochii cuiva te caută cu drag. Nu sta, nu aștepta, nu gândi că meriți, ci dăruiește iubirea din El, cultivă un zâmbet, adu un cuvânt de mulțumire, încurajează pe cei din jur, fii gata să întinzi o mână. Și nu doar o zi, ci ceas de ceas. Și vei vedea că cel ce seamnă cu lacrimi va secera cu cântări de bucurie.

Știi de ce respiri azi? Fiindcă Dumnezeu te iubește. Știi care este singura certitudine a vieții? Faptul că Dumnezeu te iubește. Știi de ce nu ești în mormânt? Fiindcă Dumnezeu te iubește. Când alegi să iubești, îl alegi pe El.

Știi ce ar trebui să fie zilnic pe agenda ta?
Hotărărea de a alege să iubești.

Vrei?
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.