După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Viorica Dăncilă l-a așteptat cu Biblia pe Klaus Iohannis la cea de-a treia dezbatere propusă...

„Mulțumesc tuturor celor prezenți în această seară la ceea ce ar fi trebuit să fie confruntarea dintre cei doi candidați la aceste alegeri. Am considerat normal, democratic, corect și necesar că românii să vadă această dezbatere. Observăm că domnul Iohannis este absent, așa cum a fost absent în cei cinci ani de mandat la Cotroceni. Atitudinea contracandidatului este dezamăgitoare. Dacă ar fi fost aici, i-aș fi făcut d-lui Iohannis trei daruri: primul, tricolorul României, pentru că un președinte trebuie să aibă tricolorul în suflet, ca să fie un bun român și ca să își apere țara; al doilea dar, Constituția României: este legea fundamentală, pe care trebuie să o respectăm toți, și pe care Klaus Iohannis a călcat-o în picioare; al treilea dar este Biblia, pentru că un om care crede în Dumnezeu este un om bun, este un om care nu învrăjbește, un om care nu aduce ură și dezbinare. Un om cu credință în Dumnezeu este cel care adună oamenii, care-i unește, care aduce în spațiul public echilibru și consens", a spus Viorica Dăncilă. 

Mai multe detalii in articolul 

"Viorica Dăncilă, singură la a treia dezbatere. Îi pregătise lui Iohannis trei cadouri: Tricolorul, Constituția și Biblia"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.