După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 13 noiembrie 2019

Peter Costea 🔴 Colapsul USR: un început bun


Încep cu mulțumiri celor care nu au votat neo-marxismul USR-ist și celor care au influențat pe alții să nu voteze USR-ul la prezidențiale. Cei care mă cunoașteți ori mă urmăriți de mulți ani știți că am avut poziții consistente privind USR-ul începând cu apariția lui pe scena politică a României cu câțiva ani în urmă. Am simțit un iz secularist și anti-valori încă de la început și am atenționat periodic asupra pericolului care USR îl prezintă pentru creștini și valorile tradiționale.

Ultimele date emise de autorități indică că dl Barna a luat aproximativ 15% din voturi, o scădere semnificativă de la cele 22% din voturi luate de USR la europarlamentare. Un picaj de 7% în doar 6 luni e, într-un sens, fără precedent. În doar 6 luni, bazinul electoral USR a scăzut cu o treime.

Tocmai în asta constă, în opinia mea, surpriza prezidențialelor, nu faptul că dl Barna nu a intrat în turul doi, ci că, dimpotrivă, USR a pierdut din bazinul lui electoral mai mult ca oricare alt partid.

Prezidențialele, însă, nu au fost singurul eșec al USR după europarlamentare. Inițiativele de revizuire ale Constituției făcute de USR au fost declarate neconstituționale, iar euforia de dinainte de alegerile de duminică s-a stins.

Eșecurile USR sunt un lucru bun pentru cei care, ca și mine, cred în valori. Colegii noștri de la Reîntregirea Familiei ne-au îndemnat la rugăciune pentru România. Am convingerea că rugăciunile au ajutat. Putem spune cu certitudine că infatuarea românilor, și mai ales a generației tinere cu USR-ul, nu a ținut mult și sperăm să dispară. Ne dorim ca la parlamentarele din anul viitor USR-ul nici măcar să nu intre în Parlament.

USR-ul e extensia dlui Macron și a mișcării lui politice în România. România nu are nevoie de versiunea dlui Macron în România, de un mesia de tip Macron. Rămâneți, deci, ancorați în Adevăr.

Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.