sâmbătă, 9 noiembrie 2019

Lobby-ul LGBT face legea în România: Noul Ministru de Externe s-a sesizat în urma presiunilor mediatice și i-a acordat de urgență un pașaport temporar sodomistului Adrian Coman, deși legea nu-i permite

ActiveNews a relatat ieri despre manipularea mediatică orchestrată de ziarul Libertatea, în care statul român era acuzat de „discriminare” și „abuz” doar pentru că a respectat legea în cazul activistului Adrian Relu Coman, cel care solicitase eliberarea unui pașaport românesc, deși statul român nu recunoaște căsătoriile între persoane de același sex.

Mai precis, conform procedurilor de eliberare a actului de identitate, solicitantul este îndemnat să-și menționeze starea civilă: în cazul lui Coman, acesta a bifat „căsătorit”,deși știa bine că statul român nu recunoaște căsătoriile unisex. În aceste condiții, MAE și Consulatul român de la New York i-au refuzat acestuia cererea, la începutul anului, motivând cu legislația românească în vigoare.

În urma presiunilor mediatice, articolul din Libertatea fiind promovat pe mai multe portaluri de știri, noul Ministru de Externe, Bogdan Aurescu, s-a sesizat și a decis să-i elibereze lui Coman un pașaport temporar, astfel încât acesta să își poată exercita dreptul de vot, „unul dintre cele mai importante drepturi prevăzute de Constituție", precizează MAE, într-un comunicat transmis Agerpres.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de joi cetățeanul român Adrian Coman s-a prezentat la sediul Consulatului General al României la New York.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.