miercuri, 20 noiembrie 2019

AZI, MARIA ÎNCHISĂ, PRIETENII PERCHEZIȚIONAȚI, MIHAI DISPĂRUT

"Update. Ca să realizați teroarea în care trăim și că este vorba despre încălcarea flagrantă a drepturilor omului într-o țară UE:

-Poliția a percheziționat casa unor prieteni, ea profesor de sociologie la Universitatea din Tampere
-socialul a informat că aș fi un nebun periculos,dată afară de la servici pe motive de incompetență, un pericol pentru copii și pentru societate. Nimeni nu verifică informațiile date de către social, nici măcar la angajatorul meu,care nu are cunoștință de faptul că m-ar fi concediat, ci din contră.
-Maria este în continuare izolată, nu are dreptul să părăsească "închisoarea", să ia legătura cu nimeni și nici să meargă la școală
-Mihai este dispărut, hăituit de către cei care ar trebui să îl apere
-avocatul copiilor nu este de găsit
Nimeni nu vrea să ne asculte, nimeni nu vrea să vorbească cu copiii și să-i trateze ca pe niște ființe umane. Toți ne răspund că "a dat ordin socialul" sau așa "a spus socialul".
-în 2015, în baza unor minciuni, fără a se verifica autenticitatea afirmațiilor, s-au executat orbește ordinele, am fost agresați în propria casă de către autorități iar când s-a dovedit minciuna, am fost condamnați pentru ca oficialii să-și acopere ilegalitățile cu alte minciuni.
Același mod de operare continuă.
Nici măcar nu își pun problema că încalcă drepturile omului deoarece ani de zile au acționat astfel, nu cunosc Drepturile Omului și nici legislația finlandeză in vigoare.
Menționez că și naziștii au omorât oameni ascultând ordine orbește. O democrație ar trebui să funcționeze altfel.

AZI, DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A DREPTURILOR COPILULUI, DOI COPII DIN UE SUNT HĂITUIȚI DE CĂTRE CEI CARE AR TREBUI SĂ ÎI APERE.
PS. În Parlamentul Finlandei, de ziua internațională a drepturilor copiilor se va vorbi despre cum trebuie izolați copiii de părinți și bunici, în interesul copilului, desigur."

Camelia Smicală

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.