După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 4 octombrie 2019

Tony Berbece 🔴 Cum am fost încurajat prin Scriptură...


Aveam două frământări, mă durea abdomenul destul de tare în partea stângă, iar a două era grija mea că nu putem intra cu materialele pentru a ne apuca să construim casa familiei lui Superman, drumul fiind impracticabil.

Am mers la Biserică unde o femeie a zis că citind Biblia i-a venit în minte că două versete din cele pe care le citea sunt pentru mine. Unul dintre ele se referea la sănătatea mea și spunea așa: “...până la bătrâneţea voastră Eu voi fi Acelaşi, până la cărunteţele voastre vă voi sprijini. V-am purtat şi tot vreau să vă mai port, să vă sprijin şi să vă mântuiesc (Isaia 46:4).” M-am rugat cu încredere în Cel care mi-a promis că mă va purta până la căruntețe și din acel moment nu mai m-a durut nimic.

Apoi am mai primit un verset atât de specific pentru grija mea cu privire la drumul deluros și inaccesibil dinspre casa pe care o vom construi cu ajutorul Domnului, încât am rămas uimit, acest verset spunea așa: „Eu voi merge înaintea ta, voi netezi drumurile muntoase, voi sfărâma uşile de aramă şi voi rupe zăvoarele de fier. Îţi voi da vistierii ascunse, bogăţii îngropate, ca să ştii că Eu sunt Domnul, care te chem pe nume, Dumnezeul lui Israel (Isaia 45:2-3).”

Am înțeles de aici că orice piedică va fi dată la oparte, drumurile vor fi accesibile și că Dumnezeu va da resurse până la final. Chiar acum, în timp ce scriam aceste gânduri am fost sunat spunâdu-mi-se că drumul deluros a fost nivelat și o soluție chiar mai bună este să le cumpărăm un teren pe care l-am găsit mult mai bun la șoseaua asfaltată și unde vom putea trage și curent la noua casă pentru ca acei copii să nu mai învețe la lumina lumânării (suntem în negocieri, rugați-vă pentru finanțe și pentru uși deschise). Deci avem soluții la problema apărută. Mâine voi fi acolo cu o echipă și vom face demersurile ca de luni să ne apucăm de treabă (și pentru demararea lucrării e nevoie de rugăciunile voastre).

E minunat să lași Cuvântul lui Dumnezeu să ridice poverile tale, să vezi cum Dumnezeu îți vorbește atât de specific printr-o carte scrisă sub inspirația Lui acum mii de ani. E minunat să vezi puterea ei asupra vieții tale, nu doar informații și cuvinte, ci să vezi practic cum îți modelează viața aducând vindecare, eliberare, liniște și încredere în Cel ce deține totul în Cer și pe Pământ.

Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.