După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 22 octombrie 2019

Personalul masculin al Marinei Regale din Noua Zeelandă (RNZN) a primit aprobare să folosească gene false, ojă și machiaj în conformitate cu noile directive unisex...

Întregul personal al Marinei Regale din Noua Zeelandă (RNZN) a primit aprobare să folosească gene false, ojă și machiaj în conformitate cu noile directive unisex, concepute pentru menținerea prestanței militare, informează Breitbart.

Știrea a fost dată publicității cu doar câteva ore înainte ca Marina Militară Neozeelandeză să-și întrerupă activitatea în cinstea Zilei Trafalgarului, sărbătoarea tradițională a victoriei obținute de Marina Regală, sub comanda viceamiralului Horatio Nelson, împotriva flotelor unite franco-spaniole în bătălia de la Trafalgar din 21 octombrie 1805.

Modificările survin pe măsură ce Forța de Apărare a Noii Zeelande (NZDF) își actualizează regulile de îngrijire și aspect pentru ca armata să devină „mai incluzivă”.

„Aceste actualizări trebuie să arate că Marina Neozeelandeză nu face nicio deosebire între membrii ei, atât bărbați cât și femei, în termeni de îngrijire și aspect personal”, a confirmat pentru Newshub comandantul Marinei, amiralului în retragere David Proctor.

„Marina Regală Neozeelandeză poate confirma că, începând din 1 noiembrie 2019, vor fi actualizate regulile privind îngrijirea și aspectul personalului din subordine”, a declarat David Proctor.

„Aceste schimbări reflectă faptul că diversitatea și incluziunea sunt esențiale pentru succesul nostru ca organizație, la fel ca tradițiile și caracteristicile unice ale Marinei Regale Neozeelandeze”, a adăugat amiralul.

Acesta a afirmat că standardele de îngrijire ale MRNZ se bazează pe ordine, curățenie, siguranță și aspect militar.

Începând cu 1 noiembrie, tuturor cadrelor li se va permite să poarte machiaj discret, lac de unghii transparent sau pal în timpul purtării uniformei, gene false „tunse, îngrijite și identic naturale”, o pereche de cercei „de culoare naturală” cu șurub sau rotunzi, dar și parfum sau colonie în cantități moderate.

Inelele pot fi purtate pe maximum două degete.

Personalul Marinei are, de asemenea, permisiunea să folosească vopsea de culoare naturală sau să aibă părul „ușor vopsit la vârfuri”, atât timp cât este curat și îngrijit. Părul lung este, de asemenea, permis, strâns în coadă sau cu o singură împletitură, pentru a garanta siguranța și curățenia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.