duminică, 13 octombrie 2019

🐫 Astăzi, Mihail Manole, managerul agenției Oxentia Tourism este în dialog cu fratele pastor Viorel Candrianu despre Muntele Nebo

Muntele Nebo este un munte înalt de 1.000 de metri, localizat la numai 10 kilometri nord-vest de Madaba, în Iordania. Potrivit tradiției iudaice, acesta este muntele de pe care Moise a privit spre Pământul Făgăduinței, spre Țara Sfântă, în care nu i-a fost îngăduit să pășească și pe care a și murit robul lui Dumnezeu,
după ce i-a condus pe israeliți timp de 40 de ani prin deșert, după fuga din Egipt.

Ce se poate vedea pe acest munte?
Ridicându-se la o altitudine de 700 de metri, deasupra văii Iordanului, Muntele Nebo oferă ochiului o minunată priveliște asupra Țării Sfinte. Se spune că dacă ai parte de o zi senină poți admira întreaga Palestina până la Ierusalim.
Apoi, pe vârful muntelui, într-o margine a platoului, se află o modernă sculptură, lucrată de către un artist italian și care înfățișează  "Toiagul lui Moise" iar la baza lui stau scrise cuvintele Mântuitorului, care a spus: "Și după cum Moise a înălțat șarpele în pustie, așa trebuie înălțat și Fiul Omului"( Ioan 3.14)

Să urcăm și noi pe vârful acestui munte și să admirăm priveliștea de care a avut parte și Moise!📢Vestea bună: Te invit să ajungi în Iordania cât incă granițele sunt deschise, să te întorci informat și zidit spiritual, dar și cu o experientă unică! 

 Oxentia Tourism se va ocupă cu drag de confortul tău pentru a beneficia de un concediu special în Iordania, și de ce nu în Israel! 
 Grăbeste-te, ofertă este specială pentru ține! 

📬 office@oxentiatourism.com 
 📞 +40.746.675.313 sau 📞 +40.723.294.027 
ℹ️   Vezi detalii despre următoarea călătorie: http://bit.ly/2UMSbhN
ℹ️   Blog: www.oxentiatourism.ro/blog
ℹ️   Facebook: www.facebook.com/OxentiaTourism
ℹ️   Twitter: www.twitter.com/Oxentia_Tourism

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.