După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 4 septembrie 2019

✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii noștri,

Vă salutăm cu harul și pacea Domnului!
Prin harul Lui am reușit să întocmim toate documentele cerute pentru reverificarea cardulului OCI, adică viza pe termen nelimitat. Încă nu s-a făcut verificarea poliției la domiciliu. Vă rugăm să continuați să vă rugați pentru noi ca Domnul să ne ajute să trecem cu bine și peste această încercare, El să ne poarte pe brațele Sale și să lucreze totul spre slava Lui.
Cu ajutorul Domnului continuăm lucrarea de plantare a bisericii de aici. Duminica trecută am avut un timp binecuvântat alături de frații noștri din România, Paul, Daniela și Teo.  Am avut bucuria să o avem împreună cu noi la părtășie și pe soția proprietarului nostru și Îi mulțumim Domnului că a auzit Evanghelia și a ascultat cu atenție mesajul adus de fratele Paul. Ne rugăm ca Domnul să îi aducă la El pe amândoi! Un motiv special de rugăciune este pentru proprietarul nostru care va fi operat de o tumoare peste o săptămână. Vă rugăm să vă rugați ca Domnul să se atingă de el să îl vindece și prin această încercare să le îndrepte inimile spre El și să fie mântuiți!

Prin harul Domnului Raja continuă să meargă la Gorubathan o dată la două săptămâni pentru a-i învăța pe tineri din Cuvântul Domnului. Rugați-vă ca Domnul să îl întărească și să îl folosească pentru slava Domnului și creșterea spirituală a tinerilor.

Săptămâna aceasta, în 5 septembrie Raja va merge împreună cu tinerii din Gorubathan într-un sat unde locuiește un trib cu oameni foarte săraci. Tinerii vor merge să distribuie ajutoare și haine și să predice Evanghelia. Rugați-vă ca Domnul să îi ocrotească și să îi folosească pentru slava Lui.

Vă rugăm să continuați să vă rugați pentru mântuirea tuturor celor ce au auzit Evanghelia. Rugați-vă și pentru noi să nu cădem de oboseală și să nu fim descurajați ci să ne ațintim privirea la Domnul nostru care merită toată cinstea și slava!
Vă rugăm să vă rugați și pentru Baruch care a început examenele de sfârșit de semestru. Acestea sunt primele lui examene! Rugați-vă ca Domnul să îi dea înțelepciune și să treacă examenele cu bine!

Vă rugăm să continuați să vă rugați pentru construcția clădirii de biserică. Înainte de începerea construcției propriu-zise va trebui să săpăm un puț pentru alimentarea cu apă și să construim o baracă pentru alimentarea cu curent electric și pentru depozitarea uneltelor și materialelor necesare. Vă rugăm să vă rugați pentru ca Domnul să ne ajute să avem banii necesari pentru toate aceste proiecte și de asemenea călăuzirea Lui și înțelepciune pentru tot ce trebuie făcut.

Îi mulțumim Domnului că deocamdată avem o cameră în care ne adunăm pentru părtășie în casa închiriată, dar când numărul nostru va crește, nădăjduim să putem avea gata o clădire de adunare în care să ne putem aduna liberi.

Vă mulțumim tuturor că nu încetați să ne sprijiniți în rugăciune și de asemenea vă mulțumim tuturor celor ce ne ajutați și nevoilor noastre și ale lucrarii de aici. Fie ca Domnul să vă răsplătească fiecaruia și să vă binecuvinteze din belșugul harului Său!

Cu dragoste în Domnul,
Raja, Gabriela și Baruch Rai



Gabriela este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranța, din Brașov și slujeşte pe câmpul de misiune din 2011. În 2013 se căsătoreşte cu Raja Rai, de origine nepaleză, dedicându-se ca familie lucrării din Gorubathan, West Bengal.

   Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:

RON RO53BTRLRONCRT0398497401
Banca Transilvania Braşov
pe numele Țepes Gabriela Lidia

Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.