După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 29 septembrie 2019

Eveniment evanghelistic cu Ben Stimpson, Beranda Marius și Mark Hughes la Biblioteca Nicolae Iorga Ploiești


Acum 2000 de ani Isus Hristos a murit pe cruce pentru ca toate efectele blestemului sa fie distruse implinind cuvintele Profetului Isaia din secolul Vll I.e.n: : “Dar El era strapuns pentru pacatele noastre, zdrobit pentru faradelegile noastre. Pedeapsa, care ne dă pacea, a cazut peste El si, prin ranile Lui, suntem tamaduiti.”

Isus a facut-o si pentru tine. De fapt Sfanta Scriptura spune ca a facut-o pentru intreaga Omenire.

Un dar oferit nu se poate numi dar daca nu este primit si prin aceasta ocazie vrem sa te invitam sa afli cum poti intra in posesia a ceea ce Isus a facut pentru tine.

In zilele de 3 si 4 octombrie te asteptam la Biblioteca Județeana Nicolae Iorga la ora 18:00 pentru a lauda impreuna pe Regele Isus pentru bunatatea Lui.

Suntem siguri ca aceasta zi iti va schimba viitorul. Vino cu increderea ca Dumnezeu iti va raspunde problemelor cu care te confrunti!

Organizator:
Ben Stimpson, Pastor Biserica Piatra Vie (Bucuresti)

Invitați:
Beranda Marius, Administrator Isus Salvează
Mark Hughes, Pastor Biserica Cornerstone (Belfast)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.