După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 2 septembrie 2019

Educația sexuală completă la copii de la vârste fragede – îndoctrinare pentru o viață promiscuă și aderarea la cultura pro-avort – opinia unui foste instructoare de educație/sănătate sexuală, angajată a rețelei de avorturi Planned Parenthood...

Monica Cline, fost instructor pentru educație sexuală, spune că Planned Parenthood (PP) încearcă să impună educația sexuală care îi pregătește pe copii pentru promiscuitate și duce în cele din urmă la avort.
Cline a colaborat 10 ani cu PP în Texas. A început în 1996 ca instructor pentru educația în prevenirea HIV, apoi în 1997 a fost instruită de către directorul de educație preventivă al PP din Austin și a continuat pe această linie ajungând director pentru instruire pe programul Title X (vezi notă) pentru Texas și New Mexico.
„Trebuia să tratăm audiența (formată din copii) ca și cum aceștia ar fi făcut deja orice în materie de sex (oral, vaginal, anal, inclusiv jucării sexuale)”, spune Cline.
Directorul care a instruit-o i-a arătat studii de caz cu fetițe cu vârste chiar și de 10 ani care au ajuns la clinicile PP cu răni sau cu diferite obiecte blocate în zonele intime. Aceasta a convins-o pe Cline că este nevoie de educație sexuală pentru copii, însă ea credea că „ar trebui să le învețe pe fetițe să se abțină de la sex”, însă mentorul ei i-a explicat că „PP nu îi învață pe copii să se abțină de la sex, ci doar cum să facă sex sigur”.
PP nu îi învață pe copii cum să aibă relații sănătoase, ci doar cum să reducă riscul sexului
„Reducerea riscului este pur și simplu să le spui cum să reducă un risc mare cu ajutorul prezervativelor și lubrificanților. Al doilea pas este să-i faci să înțeleagă că trebuie să se testeze periodic pentru bolile cu transmitere sexuală (BTS) la fiecare 2 luni”, spune Cline.

„Educația sexuală îi pregătește pe copii pentru promiscuitate. Îi pregătește pentru tratamentul BTS și îi pregăște pentru avort”, este concluzia lui Cline. Aceasta explică cum inițierea copiilor în sex reprezintă „sex ilicit” și dă ca exemplu unui material video arătat copiilor de 12-13 ani. În clip destinat modulului BTS este arătat un cuplu care tocmai a făcut sex. „Alegerea lui Nicole” este titlul clipului, în care o tânără trebuie să gestioneze BTS pe care a contactat-o de la partenerul ocazional de o noapte.

Cline crede că „adolescentelor li se inoculează falsa idee că utilizarea prezervativului rezolvă toate riscurile. Acestora li se spune să se testeze și să se trateze, ceea ce înseamnă să tot revină la clinică, unde, dacă sunt însărcinate, sunt încurajate să avorteze.”
Ca instructor de sănătate sexuală Cline spune că a fost învățată să identifice prin ceea ce trec adolescentele, să le afle temerile și în cele din urmă să le îndrume la aleagă avortul. „Trebuia să le spunem, de exemplu, că sunt doar niște adolescente și ultimul lucru pe care și l-ar putea dori ar fi un copil, iar părinții ar fi foarte supărați pe ele dacă ar afla.” Soluția la problema lor era evident avortul, de care se putea ocupa evident PP.
Cline este convinsă că, din păcate, angajații PP chiar cred că avortul este o opțiune plină de compasiune. Aceștia sunt convinși și evident sunt permanent îndoctrinați în aceste sens de către management, că „dacă nu le ajută pe adolescente să avorteze, acestea vor trăi în sărăcie, iar părinții ar putea comite acte de violență contra lor.” Așa se explică și modul în care angajații PP acționează atunci când la clinici vin minore însoțite de bărbați adulți, care nu sunt tații lor sau prostituate însoțite de proxeneți. Aceștia cred că dacă ar raporta la poliție sau la serviciile sociale cazurile (așa cum cere legea), proxeneții și prostituatele nu ar mai considera PP ca loc sigur pentru avorturi sau tratarea BTS și ar căuta alte clinici.
În 2009, când încă colabora cu PP, Cline a participat la o conferință pe tema trafickingului. În calitate de director pentru instruire pe programul Title X pentru Texas și New Mexico, Cline a încercat să aplice ceea ce a văzut la conferință și să instruiască personalul PP să identifice și raporteze eventualele victime alte traficanților de carne vie. Din păcate, la prima clinică unde a vrut să facă acest lucru s-a lovit de refuzul angajaților.
Reacția angajaților (evident susținută de management) a determinat-o pe Cline să-și dea demisia de la PP în 2009.
„Imaginea lor despre copiii noștri este foarte deformată. Ei cred că asta își doresc copiii noștri. Ei nu îi văd pe copiii noștri ca pe niște victime, ci ca pe participanți voluntari”, spune Cline referindu-se la atitudinea anagajaților PP față de minorele care ajung la clinici pentru avorturi sau BTS, multe dintr ele victime ale abuzurilor sexuale din partea unor bărbați maturi și/sau ale traficanților de carne vie și proxeneților. 
notă:

Title X a fost lansat în 1970 în timpul mandatului președintelui republican Richard Nixon. Programul este coordonat de Biroul pentru Populație din cadrul Departamentului de Sănătate și Servicii Umane. Obiectivul programului este să ofere persoanelor cu venituri mici și fără asigurări de sănătate servicii medicale complete de planificare familială și prevenire. Printre serviciile furnizate se numără consilierea privind măsurile de contracepție și prevenire a bolilor cu transmitere sexuală (BTS), depistarea și tratamentul BTS, examinări ginecologice, consiliere de sarcină, screening pentru depistarea cancerului la sân și de col uterin. De la 6 milioane de dolari finanțare în 1971 sumele alocate au crescut constant, nivelul stabilizându-se în ultimii 15 ani în jurul valorii de 300 milioane dolari. Pentru anul fiscal 2019, bugetul este de 286 milioane dolari. Numărul anual de persoane care beneficiază în prezent de servicii medicale prin Title X se ridică la peste 4 milioane

Unul din obiectivele Title X este reducerea numărului de avorturi. Din păcate, industria de avorturi a profitat de regulile permisive ale programului și și-a sporit profiturile prin promovarea avortului ca principală metodă de planificare familială. Planned Parenthood, rețeaua națională de avorturi a fost unul din principalii beneficiari ai finanțării prin Title X (peste 40%). Toate instruirile de educație sexuală despre care vorbește Cline au fost finanțate prin Title X.

Luna trecută au intrat în vigoare măsurile Protect Life Rule (Regula de Protejare a Vieții), care interzice finanțarea de la bugetul federal, prin programul Title X, a agenților din domeniul sănătății care promovează avortul ca metodă de planificare familială. Aceasta este una din primele și numeroasele măsuri pro-viață ale Administrației Trump-Pence, anunțată chiar la începutul mandatului. Deși RPV a intrat în vigoare luna trecută, președintele Trump a acordat un termen de grație beneficiarilor de granturi Title X să scoată avorturile de pe lista serviciilor pe care le furnizează prin acest program. Planned Parenthood, prin vocea CEO-ului interimar Alexis McGill Johnson, a anunțat că refuză să se conformeze și în aceste condiții va ieși din Title X, pierzând o finanțare de 60 milioane dolari pentru anul fiscal 2019.
Sursă: lifenews.com
www,stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.