După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 29 august 2019

Tony Berbece 🔴 Minune în Tabăra Profides...


Miercuri seară, după predica lui Glen, am ieșit în fața taberiștilor și i-am întrebat dacă este cineva care are nevoie de rugăciune. Au ieșit în fața aproximativ 70 de persoane. Am ajuns și în dreptul unei tinere și am întrebat-o care ar fi cauza pentru care ar dori să ne rugăm. Mi-a arătat mâna drepată și mi-a spus că vrea să-i dispară eczema care-i mănâncă efectiv pielea și carnea de pe ea. Mâna ei arăta ca și cum ar fi fost arsă, o rană se vede în interior, iar disconfortul și durerea create erau mari.

M-am rugat împreună cu Glen, i-am făcut ungerea cu untdelemn cum vedem în Scriptură că făceau ucenicii lui Isus (Marcu 6:13) și am crezut din toată inima în vindecare, evident că și această tânără a avut o mare credință în vederea vindecării mâinii ei. La câteva zile după tabără i-am scris și am întrebat-o cum îi e mâna. Mi-a arătat o poză care a produs o mare bucurie și încurajare în inima mea. Da, Dumnezeu a vindecat-o. Eczema a fost îndepărtată miraculos după ani de zile în care a chinuit-o pe această tânără. Dumnezeu face și azi minuni.

Să nu să fiți necredincioși, pentru că Isus a vindecat 10 leproși deodată, iar lepra te transforma într-un zombi plin de răni deschise, pline de carne moartă și viermi. Tot Isus a poruncit cărnii să crească din nou pe trupul lui Lazăr, aflat în putrefacție de patru zile. Mântuitorul în Marea Trimitere le-a spus ucenicilor Săi că în Numele Lui și ei vor vindeca leproși si tot felul de alte tipuri de boli, iar această putere lucrează și azi prin cei ce cred.

Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.