După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 23 august 2019

Tony Berbece 🔴 I-au lovit unde îi doare


Coca Cola a făcut o campanie “Zero zahăr - zero prejudecăți” în Ungaria, campania aceasta avea menirea de a-i murdări pe creier pe vecinii noștri. Am spus-o de mai multe ori și o repet, vreau să fiu “spălat pe creier” și să am discernământ, diferențiind binele de rău și păcatul de neprihănire, decât să fiu murdărit pe creier și să nu cunosc consecințele mizerabile ale păcatului.

Satana își arată stăpânirea peste pământul acesta, care nu va mai fi al lui curând. Se folosește de cel mai mare brand de băuturi răcoritoare din lume pentru a-și promova cele mai scârboase păcate. Să nu uităm că Antihristul va lucra în lume prin demonul Izabelic de curvie de tot felul. Izabela va spurca în vremurile din urmă tot pământul cu vrăjitorie și cu multele ei curvii. Oamenii vor fi atrași spre o închinare la demonic prin pofte păcătoase, cum vedem că se întâmplă în cel mai mare festival de muzică din România.

Dar ce este de apreciat la vecinii noștri unguri este că i-au lovit pe cei de la Coca Cola în moalele capului, exact unde îi doare, “i-au ars la bani”. Boicotarea produselor lor a prins așa de bine încât aceștia si-au retrascampania demonică. Haideți să învățăm de la ei ce înseamnă o boicotare a celor care ne bagă pe gât mizeria păcatului lor. De la politicieni până la cetățeni, cu toții s-au ținut de acest demers și nu au zis una și au făcut alta. Vor veni și la noi, suntem pe lista lor. Oare vom lua exemplul fraților noștri unguri și îi vom boicota dacă vor veni și la noi cu așa ceva sau ne lăsăm pe tânjeală ca la Referendum? În joc sunt viețile copiilor noștri, sănătatea lor mintală, fizică și spirituală. Daniel și cei trei tineri au mâncat zarzavaturi decât să se spurce cu carnea spurcată a împăratului care era servită în mijlocul banchetelor destrăbălate.

Felicitări vecinilor noștri unguri și de luat aminte dragi români! Iată că se poate, noi trebuie să-i penalizăm și să-i taxăm pe ei și nu invers.

Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.