După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 18 august 2019

Nichi Boca 🔴 Amintiri despre viitor...

Amintiri triste dintr-un viitor atat de apropiat si noua, romanilor...

Romania, cu ajutorul bunului Dumnezeu si votul romanilor sanatosi cat de cat la cap si luminati la suflet, va scapa curand de cancerul PSD.

Insa, pe ruinele PSD, cu sprijin imens din afara tarii si de la baietii cu epoleti din tara, se inalta biruitor o alianta politica (USR-PLUS) dispusa sa faca orice numai valorile crestine, familia si traditiile sanatoase ale natiunii sa fie date uitarii.

Deja atacul e frontal, deschis, in vazul lumii.
Exista o voce ciudata, radicala si rapid promovata ca lider de opinie in social media, fost consilier al liderului USR. Acest om este fiu al unui celebru si repectat actor roman. Pe care il iubesc si il admir, ca actor.

Dar acest baiat de actor a fost cunoscut si promovat public mai degraba prin numele tatalui sau si nu prin meritele sale proprii.
Din ratiuni care-mi scapa, acest baiat milioanar deja, dupa ce si-a daruit viata banului, ne da lectii de morala si are un tupeu de nestavilit si o figura mereu nemultumita si frustata.

Acum 3 zile, acesta ne-a numit pe noi, crestinii, "cretini". Noi, cei care ne straduim sa ramanem pazitori ai poruncilor, urmatori ai Domnului Hristos, crestini traitori, dupa masura ravnei proprii si a Harului daruit de Dumnezeu in noi si peste noi.

Deasemenea, actualul presedinte ne-a numit pe noi, crestinii, cei care am sustinut referendumul normalitatii "infatuati"... Iar referendumul normalitatii de anul trecut l-a sabotat direct, fara menajamente, actionand ca un las si tradator al democratiei civice, participative, pe care trebuia sa o apere de la inaltimea functiei prezidentiale. A gafat fatal.

Fara explicatii... Ghinion. Pentru el, acum! :)
Va veni vremea decontului... Curand...

Dragii mei, asta ne asteapta! Ce vedeti mai jos!!!
Nu credeti?
Haideti in Londra, Oxford, Brighton si in alte orase britanice si veti vedea "uriciunea pustiirii" in plina actiune!

Am ajuns sa nu mai pot sa merg cu metroul impreuna cu copiii in Londra pt a feri privirea inocenta a acestor suflete curate de infatisarea decazuta a acestor oameni care-si etaleaza anomaliile si deviatiile comportamentale sexuale in vazul lumii.

E vorba de bun simt, in primul rand, inainte de orice!!!
Asta insemana libertate? Robia patimilor etalata nesimtit in spatiul public?!

Rata crimelor prin injunghiere in Londra a depasit ca numar infractiunile similare din New York!!!
Cunosc romani care au decis sa se mute din UK tocmai din acest motiv, al cresterii nesigurantei din Londra in ultimii 5 ani.

Daca Dumnezeu nu e in inima oamenilor si legile morale nu sunt statuate si prin legi pamanesti, pacatul va inrobi sufletele, va curma vieti si va face sa curga lacrimi peste lacrimi.

Nici mania bunului Dumnezeu nu va intarzia sa apara. Nu e oare Brexitul doar o monstra din ce urmeaza sa vina? Un simplu exemplu concludent care dezvaluie cum o minoritate politica lacoma de putere si avere si bine finantata de mai marii lumii a manipulat poporul britanic si a dus Marea Britanie, prin minciuni sfruntate, in contra intereselor lui?!

Strigatul meu trebuie sa fie strigatul nostru: Romania, trezeste-te!!!

Pana nu e prea tarziu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.