După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 26 iulie 2019

Samy Tuțac 🔴 Trăind ca oameni transformați într-o lume netransformată...

Am fost creați pentru relații. Și până la Cădere aceste relații reflectau caracterul relațiilor perfecte din Sfânta Treime. În răcoarea dimineții omul se întalnea la părtașie cu Creatorul său, iar pe soția lui o numea "isha" provenind din "ish", pentru că a fost luată din el. Dar omul si soția lui au cazut la testul loialitații, iar ca o consecință a căderii lor în păcat relațiile lor s-au distorsionat grav.
În locul întalnirii personale cu Dumnezeu au preferat să se ascundă prin boscheții din gradină și în spatele frunzelor pe care și le-au cusut în jurul lor. Cea care pâna acum era numită “os din oasele mele si carne din carnea mea,” vă fi numită “femeia pe care mi-ai dat-o Tu”. Primul copil care li se naște devine un criminal notoriu, ucigandu-și cu sânge rece propriul frate.
Relațiile acelea perfecte de la început, relații ce reflectau frumusețea relațiilor dintre Tatal, Fiul și Duhul Sfant, erau acum un vis frumos rămas undeva în Paradisul pierdut. Dar când a venit împlinirea vremii, Dumnezeu a trimis Pe Fiul Său, născut din femeie, născut sub Lege, ca să răscumpere pe cei ce erau sub Lege ca să căpătăm înfierea (Galateni 4:4-5).
Dumnezeu nu a renunțat la noi, ci prin Cristos ne-a răscumpărat ca să ne poată adopta în familia Sa și să poată avea relații cu noi așa cum are cu Fiul Său și cu Duhul Sfant. În Cristos avem șansa să refacem relațiile frumoase din Paradisul pierdut. În Cristos ne putem apropia din nou de Creatorul nostru și-I putem spune Tată.
În Cristos am devenit frați și surori, Cristos fiind fratele nostru mai mare, dar și Domnul nostru și Modelul nostru. Domnul Isus ne-a lăsat un model clar al relațiilor pozitive din Sfânta Treime și ne-a spus: "Cum M-a iubit pe Mine Tatal, așa v-am iubit si Eu pe voi. Rămâneți în dragostea Mea". Dar ne-a lăsat și o poruncă clară : "Să vă iubiți unii pe alții, cum v-am iubit Eu".
Chemarea noastră este să trăim ca oameni transformați de Cristos într-o lume netransformată. Ca fii ai aceluiași Tată si frați ai Domnului Isus suntem chemați să arătăm lumii un model care să reflecte din nou caracterul frumos al relațiilor de la început. Aceasta este o chemare grea, dar nu imposibilă, pentru că noi nu mai suntem pământești, ci duhovnicești datorită Duhului Sfant care locuieste in noi.

Nimic nu va oglindi mai bine puterea transformatoare a Lui Dumnezeu în viețile noastre decât relațiile noastre noi, relații de o calitate cerească, relații ce vor demonstra că suntem oameni transformați de Cristos, care nu ne vom lasa influențați de societatea seculară, ci vom trăi ca parte din noua societate a lui Dumnezeu.
Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.