De mai bine de un deceniu postez și public materiale privind modul în care ONU promovează degradarea valorilor. Și asta în mod foarte agresiv.
În ONU sunt o mulțime de grupuri, numite în engleză „treaty bodies” ori comisii care interpretează politicile și tratatele internaționale în defavoarea noastră și a valorilor morale. S-a ajuns în situația aceasta deoarece în ultimele decenii în aceste comisii au devenit majoritari funcționari și angajați care nu împărtășesc valorile noastre, ci dimpotrivă, le disprețuiesc.
Categoria acestor persoane e foarte bine cunoscută: feministe, atei, seculariști, radicalii de tip sexuali, anarhiști, avorționiști și alte categorii intelectuale și profesionale similare. Odată ajunși majoritari în aceste comisii, aceste persoane folosesc pârghiile și resursele financiare enorme puse la dispoziția lor de ONU pentru a promova și reconstitui valoric lumea după chipul și asemănarea doctrinelor seculare la care ei subscriu.
Azi vă dau un exemplu concret. Ați aflat până acuma că „avortul, contraceptivele, divorțul, relațiile sexuale între persoane de același sex, concubinajul, căsătoriile între persoane de același sex, surogatul” și alte practici imorale ca acestea sunt „bunuri sociale” (adică „social goods”) care merită să fie promovate de ONU? Adică, cumva, ele ar fi bune pentru societate?
Aceasta este una din opiniile radicale expuse într-un raport recent publicat de ONU.
Anual, ONU publica rapoarte privind situația femeilor în lume. După cum vă puteți aștepta, ele sunt scrise din perspective feministe, anti-familie și anti-valori. Raportul pe 2019, de aproape 300 de pagini, tocmai a fost publicat și vi-l ofer:
www.unwomen.org/…/progress-of-the-worlds-women-2019-…
Poate vă întrebați: pe ce se bazează aceste noțiuni bizare? Din perspectiva feministă și seculară, aceste manifestări degradante sunt folositoare deoarece ele erodează „familia patriarhală” (Pagina 81). Bizare cum sunt, aceste afirmații nu sunt glume. Sunt realități politice și ideologice pe care e bine să le cunoaștem, să le combatem și de care să ne ferim. Ele sunt promovate în universități, în școlile occidentale, în sălile de clasă, în mass-media occidentală, în cursurile de educație sexuală, în rezoluțiile inițiate și adoptate de Parlamentul European și Consiliul Europei.
Peter Costea
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.