După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 16 iulie 2019

Pastor evanghelic depistat cu Ebola. Cazul confirmat la Goma, Congo, reprezintă un avertisment în legătură cu pericolele acestei epidemii...

Cazul de Ebola confirmat în marele oraş Goma, în Republica Democrată Congo, reprezintă un avertisment în legătură cu pericolele acestei epidemii, a declarat luni un important responsabil al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), relatează AFP.

"Goma este un avertisment", a declarat, la Geneva, responsabilul OMS pentru situaţii de urgenţă, Mike Ryan. 

"Acesta este un avertisment pentru că, de fiecare dată când boala circulă, aceasta se poate stabili în altă parte", a spus el. 

Autorităţile locale au solicitat populaţiei "să rămână calmă" după ce un pastor evanghelic a fost depistat cu Ebola, primul caz confirmat la Goma după declanşarea epidemiei la 1 august 2018. Până în prezent, peste 1.600 de persoane au murit.

Pacientul a fost prezentat ca un pastor care a avut o scurtă şedere în Butembo, un oraş situat la 200-300 kilometri nord de Goma şi legat de capitala provinciei prin drumuri foarte proaste, aflate sub ameninţarea unor grupări armate.

În Butembo, acesta predicase într-o biserică creştină unde ar fi atins mâinile credincioşilor, printre aceştia aflându-se şi bolnavi, potrivit comunicatului ministerului.

Echipele medicale au identificat până acum 60 de persoane cu care pastorul a intrat în contact până în prezent. "Ne ocupăm de cele 60 de persoane cu care a intrat în contact", a declarat Mike Ryan. "Am descoperit şi am vaccinat 30 şi sperăm că le vom vaccina şi pe celelalte 30 în următoarele 24 de ore", a declarat el pentru jurnalişti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.