marți, 9 iulie 2019

Conferință despre istoria Reformei Protestante la Sala Dalles București

UPDATE: Vă invităm la o conferință despre istoria Reformei Protestante, sâmbătă 20 iulie ora 15, la Sala Dalles în București.
Revenim cu vești despre conferință! Avem o veste tristă dar și una îmbucurătoare. W. Robert Godfrey s-a îmbolnăvit grav în ultimele două zile și nu va mai putea călători până în România. Ne transmite profundele sale regrete pentru faptul că sănătatea îl împiedică să participe la conferință. Ne pare rău de suferința sa și ne rugăm ca Dumnezeu să îi dea sănătate și putere chiar dacă se află în preajma vârstei de 75 de ani.
Michael S. Horton (PhD, Oxford) îl va înlocui pe Dr. Godfrey la conferința de pe 20 iulie. Subiectele pentru cele două sesiuni vor rămâne aceleași (Sola Scriptura și Sola Gratia în istoria bisericii) dar conferința va începe de la ora 15:00. Dr. Horton este profesor la Seminarul Teologic Westminster, vorbitor la conferințele Ligonier, editor al revistei Modern Reformation și autor a peste 20 de cărți. Ne bucurăm să îl avem alături de noi la conferință.

Pentru că nu vom avea ocazia să îl ascultăm pe Dr. Godfrey, vom oferi tuturor participanților la conferință un exemplar gratuit al cărții sale ”Istoria Reformei Protestante” care a fost recent tradusă și publicată în limba română.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.