luni, 8 iulie 2019

Cătălin Sturza 🔴 „Dilema veche” încearcă să ne demonstreze că neomarxismul în culorile LGBTQI++ nu există, este doar în mintea noastră...

„Dilema veche” face un dosar în care încearcă să ne demonstreze că neomarxismul în culorile LGBTQI++ nu există, este doar în mintea noastră. Și ca să ne convingă, prefațează dosarul cu o copertă bășcălioasă, care frizează blasfemia. Și îl întărește cu o caricatură anticlericală la fel de bășcălioasă; și gratuită, în contextul dezbaterii.

În felul ăsta, sunt sigur, reușesc să fie mai convingători. Mai ales după ce „Dilema veche” a publicat de cinci ori, în poziție de editorial, directivele și indicațiile prețioase pentru Europa și pentru lume venite de la dl George Soros. Directive și indicații care cer întețirea războiului cultural și ascuțirea noii lupte de clasă revoluționare.

Adaug și eu contribuția mea – date, cifre, articole științifice, fapte istorice. Șitu, nu sunt la fel de eficiente, elitiste și intelectual-înalte precum anticlericalismul și bășcălia. Dar poate mai facem un pic de lumină într-o dezbatere care nu prea lămurește problema – ci din păcate, așa cum remarcă părintele Constantin Sturzu, o deturnează pe o pistă falsă încă de la început. Aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.