După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 15 iulie 2019

Cărți despre terapia de vindecare a homosexualității blocate de Amazon

Amazon a blocat vânzarea tuturor cărților scrise de Dr. Joseph Nicolosi Senior care se referă la metodele de terapie pentru homosexualitate. Din 1981 și până la moartea sa în 2017 dr. Nicolosi a fost forța motrice a ceea ce se numește terapia reparatorie. El a inventat, rafinat și utilizat această metodă inovativă de consiliere pentru a ajuta mii de bărbați să depășească efectele abuzurilor sexuale sau ale altor traume din copilărie. Mulți dintre bărbații care au urmat terapia Nicolosi confirmă că aceasta i-a ajutat să își însănătoșească orientarea sexuală, prin vindecarea obsesiei pentru pornografie sau a atracției sexuale nedorite pentru persoanele de același sex.
Dr. Nicolosi Senior a publicat mai multe cărți în care explică metodele terapiei, printre care și ”Reparative Therapy of Male Homosexuality” („Terapia Reparatorie pentru Homosexualitatea Bărbaților”).
Toate acestea erau disponibile pe Amazon până în urmă cu câteva săptămâni când au fost blocate. Fiul său a lansat o petiție către consumatori împotriva deciziei luată de Amazon. Acesta spune că pe Amazon poți cumpăra cărți precum Mein Kampf a lui Adolf Hitler sau cărți care glorifică pedofilia, însă nu mai poți găsi nicio carte a tatălui său despre terapia de vindecare a homosexualității, deși cărțile au sute de recenzii pozitive, atât de la simpli cititori, cât și de la foști președinți ai Asociației Americane a Psihologilor.
Mulți dintre cei care au dat recenzii pozitive sunt chiar foști foști homosexuali vindecați prin terapia Nicolosi.
Pe lângă interzicerea pe Amazon a cărților lui Nicolosi Sr., lobby-ul LGBT a reușit să determine autoritățile din unele state americane să interzică practicile terapiei Nicolosi. Fiul acestuia, la rândul său psiholog-terapeut, spune că cei care le-au interzis nu au nicio idee în ce constă terapia. Aceasta nu are nimic de a face cu tehnicile „așa numitei terapii de conversie”, ci urmărește utilizarea psihologiei și a învățăturilor iudeo-creștine pentru a ajuta bărbații să depășească traumele care i-ar fi condus către un alt stil de viață decât acela ales de Creator pentru ei. În consilierea familiilor dr. Nicolosi Sr. le-a spus întotdeauna părinților să își accepte și iubească copiii, indiferent de rezultatele terapiei sale. 
Nicolosi Jr. consideră că interzicerea cărților tatălui său este rezultatul lobby-ului LGBT, deoarece aceștia vor să împiedice aflarea adevărului și îi acuză pe actualii lideri ai mișcării LGBT de ipocrizie spunând că aceștia „încurajează explorarea oricărui fel de sexualitate, atât timp cât aceasta nu va duce o persoană către un stil de viață tradițional, heterosexual. În opinia acestora o astfel de explorare trebuie interzisă.”
Sursă: lifesitenews.com
www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.