luni, 8 iulie 2019

Adrian Papahagi 🔴 Mișcarea LGBT e avangarda anticreștină, pretextul ideal pentru a marginaliza creștinii și pentru a elimina din cetate creștinismul. Biserica va fi pusă la mare încercare în anii care vin...

Îl întâlnesc pe fostul arhiepiscop de Canterbury, Lord Carey of Clifton, de fiecare dată când particip la consultările “Christian Responsibility in Public Affairs”, care se țin anual în castelul din Windsor. Îi port o caldă afecțiune acestui creștin ferm, dar smerit, astfel încât m-a întristat știrea (veche) de mai jos, pe care am aflat-o azi de la un prieten.
În perioada arhipăstoririi sale, Lordul Clifton s-a opus căsătoriilor între persoane de același sex, cum era și firesc pentru un episcop, lucru care i-a atras eticheta de homofob. Dacă ți s-a lipit eticheta infamantă, urmează o damnatio memoriae absolută. În consecință, Lordul Carey a fost înlăturat din tabloul de onoare al absolvenților King’s College din Londra, după o campanie de cinci ani.
Noua dictatură sexo-marxistă nu admite disidențe. După ce și-a înfipt pe toate universitățile Londrei drapelul curcubeu (la origine simbol creștin al împăcării lui Dumnezeu cu lumea după potop), noua poliție a gândirii trece la epurări ale memoriei - căci opoziție instituțională nu mai are de mult.
O repet: mișcarea LGBT e avangarda anticreștină, pretextul ideal pentru a marginaliza creștinii și pentru a elimina din cetate creștinismul, ba chiar și amintirea lui. Biserica va fi pusă la mare încercare în anii care vin.

Adrian Papahagi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.