După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 10 iunie 2019

✉ Scrisoare misionară: Familia Taciuc, Papua Noua Guinee

Un nou sezon al roadelor

Dragi frați și surori, prieteni și rude apropiate,
        
          Este un mare har de la Domnul să vă putem scrie din nou din Papua Noua Guinee. Luna iunie marchează începutul sezonului secetos. Deşi, în general, misionarii de aici se îngrijorează din cauză că resursele de apă potabilă scad considerabil, localnicii se bucură pentru că acest sezon vine cu roade bogate. Anumite specii de cartofi dulci, taro, yam, banane de gătit şi multe alte fructe sunt gata de recoltat amintind tuturor încă o dată de bunătatea lui Dumnezeu care ţine totul în control. În acelaşi fel ne simţim uneori şi pe plan spiritual în acest nou început al celui de-al doilea termen pe câmpul de misiune. Uneori putem experimenta dezrădăcinarea de ţara natală ca fiind un fapt destul de arid şi neplăcut, un efort considerabil, dar Dumnezeu face adeseori strădania noastră să rodească. Când privim în urmă putem să vedem că El ne-a călăuzit paşii de fiecare dată şi ne-a dat harul să fim de folos aici.
          Mulţumim tuturor celor care se implică alături de noi în această lucrare misionară rugându-se sau dăruind.
        
 
         Dacă Domnul v-a pus pe inimă să ne susţineţi în rugăciune, iată mai jos o listă cu motive concrete:
- Mulţumiţi Tatălui Ceresc pentru că ne vine în ajutor aici la marginile pământului când strigăm către El.
- Rugaţi-vă ca El să ne ajute să putem sluji în continuare pentru ca cei de aici să poată auzi despre jertfa Domnului Isus spre slava Sa.
- Rugaţi-vă ca El să ne dea încă aproximativ cinci fraţi care să ne susţină în mod regulat atât în rugăciune dar şi financiar în fiecare lună.
- Rugaţi-vă pentru rezolvarea conflictelor din satul vecin în care răzbunările repetate dintre clanurile de localnici creează victime umane şi pagube materiale de aproape un an de zile. Fie ca dragostea, iertarea şi înţelepciunea de la Dumnezeu să vină peste ei!
- Mulţumim pentru rezultatele bune pe care le-au avut copiii noştri la şcoala de aici şi pentru că Domnul îi ajută să se integreze în acest colectiv.
 

         Domnul Isus Hristos pe care Îl mărturisim ca venit în trup pe acest pământ ca să ia asupra Lui vina păcatelor noastre, să vă ajute în continuare şi să vă răsplătească însutit pentru slujirea voastră. Tot El să ne ajute ca împreună să putem fi roditori pentru Împărăţia şi pentru gloria Sa.

Marius, Mihaela, Iustin
şi Teodora

 
Pentru a vedea întreaga scrisoarea primită de la familia Taciuc, vă rugăm citiți aici.


  • Dacă doriţi să citiţi mai multe întâmplări reale prin care Domnul ne-a ajutat să trecem în tot acest timp pe câmpul de misiune, vă încurajăm să achiziţionaţi cartea Centaurul şi Crucea Sudului de la magazinul online al editurii Casa Cărţii: https://www.ecasacartii.ro/centaurul-si-crucea-sudului.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.