După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 8 iunie 2019

Samy Tuțac 🔴 Când Dumnezeu nu te bate cu bâta...

Nu știu cui aparține colajul de alături, dar rar am văzut o imagine care să descrie mai bine decât o mie de cuvinte direcția în care merge societatea contemporană. Lumea de azi seamănă cu o casă de nebuni, unde pacienții au pus mâna pe conducere, au încuiat ușile, au înghițit cheia și sar în piscină. Dar în piscină nu este apă.
Stiu că unii veți spune că am ajuns aici din cauza toleranței exagerate, a progresismului, a sexo-marxismului, a propagandei gay, a feminismului și a altor filosofii distructive. În parte așa este. Dar din perspectiva biblică ceea ce se întâmplă are de a face cu judecata lui Dumnezeu.

Nu, nu e vorba de ceea ce s-a întâmplat cu Sodoma și Gomora. Nu e vorba nici de trăznete și fulgere, ci de ceva mult mai grav. Ce poate fi mai grav decât "să te bată" Dumnezeu? Să nu te bată! Să-ți ia mințile și să te lase să te bați singur.
Apostolul Pavel explică în Romani 1:18-22 cum funcționează desfășurarea în liniște a mâniei lui Dumnezeu. Chiar dacă unii vor considera mesajul Scripturii hate speeah și chiar dacă unii vor spune că vremurile s-au schimbat, e bine să știm că Dumnezeu este același și Cuvântul Său nu se schimbă.
"Căci mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei lipse de evlavie și împotriva oricărei nedreptăți a oamenilor, care înăbușă adevărul în nedreptate. Fiindcă ce se poate cunoaște despre Dumnezeu le este descoperit în ei, căci Dumnezeu le-a arătat.
De la crearea lumii, însușirile Lui invizibile – puterea Lui veșnică și dumnezeirea Lui – au fost percepute clar, fiind înțelese din ceea ce a fost creat, pentru ca ei să fie fără scuză, fiindcă, deși L-au cunoscut pe Dumnezeu, ei nu L-au slăvit ca Dumnezeu și nici nu I-au mulțumit, și astfel gândirea lor a devenit fără folos, iar mintea lor nesăbuită s-a întunecat.
Pretinzând că sunt înțelepți, au înnebunit."
E dureros și trist, dar există soluții: pocăința de păcat și credința în Isus Cristos. "S-a împlinit vremea! Împărăția lui Dumnezeu este aproape! Pocăiți-vă și credeți în Evanghelie!Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât L-a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică" (Marcu 1:15; Ioan 3:16).
Și încă o veste bună: "Dumnezeu nu L-a trimis pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca lumea să fie mântuită prin El" (Ioan‬ ‭3:17‬). Dumnezeu nu vrea să ne bată, El vrea să ne salveze. Pentru că ne iubește...
Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.