După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 28 iunie 2019

Naomi Podean, la 21 de ani împliniți ieri, a plecat astăzi la Domnul!

Ieri a împlinit 21 de ani, azi Dumnezeu a chemat-o acasă! Nu cunosstem viitorul, nu știm ziua de mâine dar cred ca Dumnezeu este în control. Sa ne rugăm pentru Ionică și Lidia Podean, pentru cei 12 fratii ai lui Naomi. Dumnezeu sa mângâie!
Ciprian Barsan

Detalii cu privire la accident:

Nenorocirea a avut loc pe DN6 la iesirea din Costeiu. Primele concluzii ale politistilor indica faptul ca tanara se afla la volanul unui microbuz incarcat cu cartofi, iar intr-o curba usoara la stanga a fost izbita in plin de un autoturism condus din sens opus de un barbat din Lugoj. 

Se pare ca lugojeanul a patruns pe contrasens ignorand linia continua. In urma impactului deosebit de violent, masinile au fost serios avariate, iar incarcatura transportata de fata a venit peste ea. 

Din nefericire, in urma impactului tanara nu a supravietuit, oamenii care au sarit sa ii acorde ajutor avand parte de un tablou socant. Impactul dintre cele doua masini a fost unul extrem de puternic. 

Soferul vinovat de producerea accidentului a fost transportat la spital. Tanara care si-a pierdut viata in accident este din Belint si joi si-a sarbatorit ziua de nastere, iar vineri dimineata urma sa transporte cartofii la piata, in Bocsa. 

Politia a demarat o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul. Circulatia rutiera pe drumul dintre Lugoj si Timisoara a fost restrictionata pe un singur sens. Politistii au anuntat ca au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.