După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 3 iunie 2019

Aradon.ro: Samuel Caba: „Europa s-a clădit pe valori creștine”

ARAD. La ora bilanțurilor, post alegeri europarlamentare, Samuel Caba, președintele ARCD, a făcut o scurtă analiză a rezultatelor. Felicitând învingătorii, Samuel Caba le-a atras atenția să nu uite când vor ajunge la Bruxelles de adevăratele valori creștine pe baza cărora a fost clădită Europa modernă.

„Românii și-au votat candidații pentru noul Parlament European. A fost finalul unei campanii electorale poate mult prea încrâncenate, prea plină de ură și, putem spune acum, prea puțin axată de adevăratele probleme europene. Felicitări câștigătorilor, PNL, care au reușit de această dată să convingă pe cei mai mulți dintre români să le dea votul. Le urez mult succes la Bruxelles și îi îndemn pe cei aleși pe lista Partidului Liberal să nu uite că sunt trimiși acolo să apere, în primul rând, adevăratele valori europene, pe care s-a clădit Europa modernă și credința creștină stă la baza acestora. Am susținut și nu m-am ferit să o spun un candidat care pentru mine și pentru apropiații mei reprezintă o garanție că acest set de valori creștine ar fi fost bine apărate în Parlamentul European. Peter Costea, care a avut curajul să se arunce singur în lupta cu marile partide, nu a reușit, din păcate, să obțină suficient sprijin pentru a câștiga un mandat de europarlamentar. De vină pentru asta sunt, din păcate, mulți alegători creștini care au fost prea orbiți de patimă atunci când au votat o alianță care a luat ochii multor români cu pretinse mesaje justițiare dar care a dovedit nu o dată faptul că respinge valori creștine fundamentale, cum ar fi de exemplu familia în accepțiunea creștină. 

Sunt sigur că după ce valul de emoție va trece, valorile vor fi reevaluate iar cei care au votat orbiți de ură și nu și-au ascultat glasul inimii vor regreta. Dar acum, când totul este deja istorie, să-i dăm Cezarului ce este al Cezarului dar să nu uităm că trebuie să îl avem pe Dumnezeu în noi”, a declarat Samuel Caba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.