luni, 10 iunie 2019

„Am fost la conferința homosexualilor… cu icoana pe piept”. Dezvăluiri despre agenda satanistă a comunității LGBT

Veți spune fie că e banc, fie că am luat-o razna. Nu, nu e nici bancul in care tata lui Bulă a ieșit Miss și nici nu am înnebunit. Aș zice că dimpotrivă, nebuni sunt cei care accepta degradarea vizibilă societății în care trăim cu pasivitate, cu nepăsare, fără să schițeze un gest de protest.

Împreună cu prietenul Corneliu Berari și cu un grup de alți amici, am ținut să fim prezenți la conferința desfășurată într-unul din amfiteatrele Universității de Vest, impunându-ne încă de la început să nu intrăm în clinciuri și asumându-ne chiar posibilitatea de a fi agresați verbal și chiar fizic (în numele toleranței, evident). Am dorit doar să punctăm prin prezența noastră și să punem câteva întrebări lămuritoare.

După ce inițial nu am fost lăsați să intrăm, până la urmă s-a putut. Nu am întrerupt. Am ascultat calmi și … într-adevăr ne-am lămurit.

Când am putut să vorbesc le-am transmis organizatorilor evenimentului că nu îi consider dușmani și că îi rog să mă privească în același mod. Mi-am exprimat și compasiunea pentru povestea tristă a organizatorului Pride Cluj, care cu ani în urmă a fost dat afară din casă de părinți. Am întrebat: -„Ce mai doresc să obțină cu acest militantism. Am înțeles dezincriminarea, am înțeles acceptarea de către societate, dar unde ne oprim? De ce stilul acesta „in your face”?

A doua întrebare a fost „dacă nu consideră că sexualizarea societății, atât în cazul LGBT cât și sub formă heterosexuală, sau sub forma pornografiei este folosită ca distracție, în sensul distragerii atenției de la alte probleme. De ce probleme și opțiuni de natură intimă trebuie să devină platforme pentru marșuri și proteste de masă?”

Le-am mulțumit organizatorilor pentru faptul că ne-au acceptat prezența în sală (de fapt nici nu aveau cum să nu ne primească, spațiul fiind unul public) și pentru faptul că ne-au lăsat să le adresăm întrebări.
Sincer, mi s-a părut că au fost puțin nemulțumiți de comportamentul nostru extrem de decent.

Ce am mai aflat de la conferință: Da, vor partenariat civil. Da, vor căsătorii homosexuale. Da, vor dreptul de a adopta copii. Da, întreaga agendă LGBT despre care citiți pe internet, va fi implementată și în România, chiar în următorii 5 ani. Deși nu s-a vorbit punctual despre așa ceva, da, copiii Dvs vor primi la grădiniță și în școala primară lecturi despre normalitatea actului homosexual, ca o chestiune educativă, desigur.


Consider că interlocutorii au fost oameni cu un nivel al discursului superior celui întâlnit de mine în Consiliul Local Timișoara (cine se simte poate să scrie „mă simt vizat”) și îmi pare rău că trauma lor personală este folosită ca vârf de lance în Kulturkampful zilelor noastre.
Bogdan Herzog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.