După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 22 mai 2019

Traian Băsescu a declarat că este un adversar neîmpăcat al transformării Europei într-o moschee. Acesta consideră că laicizarea și „acest teribil de ticălos politically correct” pot ridica probleme la nivelul UE, deoarece „am ajuns să suprimăm manifestări creștine ca să nu-i deranjăm pe agresivii migranți musulmani”...

„Eu spun deschis, sunt un adversar neîmpăcat al transformării Europei într-o moschee. Dacă le place în Europa, musulmanilor, să respecte cultura noastră, nu să dezvolte islamismul pe teritoriul Uniunii Europene.”, a afirmat Traian Băsescu, conform B1.

„Cred că începe să devină laicizarea o vulnerabilitate, pentru că nu mai avem forța sau se pare că încă n-avem forța să impunem respectarea creștinismului, iar Europa a ajuns ce a ajuns, raiul lumii, zona în care se trăiește cel mai bine, exact pe fondul acestei religii creștine, fie că e ortodoxă sau catolică, și multe din ele, valorile culturale, pornesc din rădăcinile acestei religii.”, a continuat Băsescu.


Traian Băsescu a criticat un „prozelitism” practicat în „multe din moschei, multe, nu toate”, și care „au devenit centre în care sunt convertiți la jihadism tinerii musulmani, mai ales cei care nu au locuri de muncă” și care „sunt atrași către această zonă a violenței, a musulmanului violent, gata să-l considere pe creștin ca fiind un dușman al lui”.

„Acest mod de a-i lăsa să-și impună cultura nu va face decât să altereze valorile noastre și să nu vă mire dacă veți vedea, datorită prozelitismului pe care îl fac moscheile, și creștini care încep să se pervertească, să devină musulmani, așa cum sunt acum cei care se întorc din Siria și Irak.
Mai multe pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.