După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 30 mai 2019

✡ Top 10 inovații israeliene care au schimbat lumea

Articol scris de rabinul Levi Welton, publicat de CBN in revista Friends of Israel


În ciuda faptului că are o populație de numai 8,5 milioane de locuitori și este înconjurat de dușmani care își doresc să îl vadă distrus, în ultimii ani, Israelul a lansat mai multe afaceri noi de înaltă tehnologie decât orice alt stat european, fiind întrecut la acest capitol numai de Statele Unite. Numele de alint, „Start-Up Nation” (Țară tânără) ilustrează modul în care Israelul s-a transformat, în numai 70 de ani, dintr-un loc pe care Mark Twain îl numea odată „un deșert sălbatic, sterp și arid”, în una dintre cele mai dezvoltate națiuni din lume, conform Indicelui dezvoltării umane al Națiunilor Unite.
Cu toate acestea, când majoritatea tinerilor aud cuvântul „Israel”, se gândesc la vreo poză pe care au văzut-o pe Facebook sau la vreun titlu depresiv despre „conflictul israeliano-palestinian”. Așa cum mi-a spus Danny Danon, ambasadorul Israelului în Statele Unite, „Milienialii sunt legați de sloganuri și ʻhashtagsʼ. În rețelele sociale, unde legea junglei stabilește care e povestea, suntem înfățișați drept Goliat când, în realitate, dacă înțelegi istoria, firul narativ și contextul, noi suntem David”.
Există multe motive pentru a susține statul Israel. Unii îl sprijină fiindcă ar fi cel mai loial aliat al Occidentului, sau fiindcă e singurul stat democrat din regiunea aceea, ori deoarece e considerat a fi „Țara Sfântă” de către 50 % din populațiile religioase ale lumii. Dar unul dintre cele mai bune motive pentru a iubi Israelul este reprezentat de cadourile remarcabile pe care cetățenii lui le-au făcut întregii lumi. Iată topul nostru, cuprinzând 10 invenții israeliene care au schimbat lumea:

Continuarea pe: www.alfaomega.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.