După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 30 mai 2019

PressAlert.ro: Revolta elevilor de la Liceul Baptist din Timișoara în plenul consiliului local...

Aproape 350 de elevi care învață la Liceul Teologic Baptist din Timișoara sunt revoltați pe reprezentanții primăriei pentru faptul că au lăsat terenul de sport pe care se antrenează în paragină. Astfel, astăzi, zeci de elevi din cadrul unității de învățământ au venit la sediul Primăriei Timișoara, pentru a-și exprima nemulțumirea în plenul consiliului local. 


„Dorim să vă aducem în atenție starea deteriorată a bazei sportive situată pe malul Begăi, lângă podul de fier, la adresa Splaiul Tudor Vladimirescu, nr. 17A. Prin bunăvoința Primăriei Timișoara, 346 de elevi folosim terenul de sport al acestei baze din anul 2008. În fiecare zi, în jur de 100 de copii sunt nevoiți să alerge pe un teren care s-a deteriorat sever în decursul anilor, dar și în urma efectuării lucrărilor la aleea de pe malul Begăi, lucru care a dus la numeroase loviri, accidentări grave, în unele cazuri chiar fracturi, în urma cărora copii au fost transportați de urgență la Spitalul Louis Țurcanu. Solicităm efectuarea lucrărilor necesare reparării terenului prin turnarea unui strat de asfalt. De asemenea, solicităm și igienizarea imobilului aflat pe Splaiul Tudor Vladimirescu, care se află în posesia Primăriei Timișoara, deoarece prin prezența construcțiilor deteriorate și a copacilor siguranța elevilor, dar și a trecătorilor este pusă în pericol”, le-a transmis Vlad Radeș, elev la Liceul Teologic Baptist, consilierilor locali.


Pe de altă parte, primarul Nicolae Robu s-a arătat surprins, susținând că nu a fost informat cu privire la starea în care se află această bază sportivă.



Citeste mai mult pe: www.pressalert.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.