După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 18 mai 2019

Peter Costea 🔴 Sanctitatea vieții umane și dreptul la viață

Viața umană devine tot mai trivializată, atât la început, cât și la finalul ei. E important sa o protejăm promovând dreptul la viață. Este un drept înrădăcinat adânc în învățăturile și doctrina creștină.
Dreptul la viață implică recunoașterea dreptului la viață a copiilor nenăscuți din momentul concepției și a ființei umane până la moartea naturală. Implică interzicerea infanticidului, avortului înainte de naștere, avortului la cerere, cât și a avortului după nașterea copilului, așa numitul „avort post-natal”.

Dreptul la viață exclude eutanasia, eutanasia minorilor, eutanasia la cerere, suicidul asistat, controlul populației, impunerea obligației ca persoanele în vârstă să se sinucidă asistat de la o anumită vârstă, cât și alte practici anti-viață similare.
Dreptul la viață impune crearea și promovarea unei culturi pro-viață.
Dreptul la viață și toate componentele lui sunt extrem de importante pentru mine și pentru fiecare dintre noi.
Intenționez să le protejez și să le promovez în Parlamentul European după 26 mai. Am nevoie de sprijinul dumneavoastră în acest sens prin vot.
Votați Peter Costea. Votați poziția 16.
Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.