După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 18 mai 2019

Peter Costea 🔴 Promovăm Libertatea Cuvântului și Libertatea de Expresie în Parlamentul European

După cum scriam recent, vreau să abordez în mod sistematic fiecare categorie de valori pe care le voi promova în Parlamentul European.
Astăzi discutăm despre Libertatea Cuvântului și Libertatea de Expresie.
Revoluția sexuală din ultimii 50 de ani a cauzat o știrbire profundă și radicală a libertății de expresie și a cuvântului în lumea occidentală. Au apărut tot felul de noțiuni bizare, tot felul de formule ale căror obiective sunt promovarea vocii unei minorități în detrimentul vocii majorității.
Aceste doctrine sau formule sunt așa-numita incitare la ură sau corectitudinea politică, cenzura și așa-numitele crime motivate de ură față de o caracteristică specifică a unei persoane.
Mă opun restrângerii libertății cuvântului și de expresie. Un exemplu negativ recent este Laura Bretan sau marginalizarea persoanelor care promovează căsătoria tradițională între un bărbat și o femeie.
Intenționez să promovez următoarele principii care sunt legate în mod direct de libertatea cuvântului:

  1. Libertatea de a vorbi, de a dezbate si de exprimare în mod liber, libertatea cuvântului, libertatea de a publica și comunica în spațiul public orice idee de bun simț, fără nicio o posibilitate de a fi pedepsiți pentru ideile și convingerile noastre oricât ar fi ele de dezagreabile
  2. Sunt total împotriva discriminării cauzate de pozițiile luate de orice persoană privind viața publică, oricare ar fi tema
  3. Promovez și voi promova abolirea tuturor instituțiilor care tind să ne îngrădească libertatea cuvântului și de expresie. În România această instituție este Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD)
  4. Voi promova dreptul și libertatea preoților, pastorilor și altor clerici care doresc să propovăduiască Evanghelia și Adevărul în spațiul public.
Sper să agreați cu aceste puncte de vedere și deziderate. Votați poziția 16, votați Peter Costea.
Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.