După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 19 mai 2019

Peter Costea 🔴 Am fost onorați să ne aflăm la Rădăuți, unde am alergat la un maraton pentru un scop nobil...

Mulțumim bucovinenilor!
Am fost onorați să ne aflăm astăzi la Rădăuți, unde am alergat la un maraton pentru un scop nobil. Proiectul „Door to Home”, o organizație creștină, independentă, construiește și renovează locuințe pentru familiile în nevoie – le mulțumim pentru invitația de a face parte din comunitatea și proiectul lor.
După-amiază am participat la o întâlnire cetățenească alături de peste 20 de oameni de influență din Marginea, inclusiv cu doi lideri ai comunității române din Cernăuți, Ucraina. Le suntem recunoscători pentru sprijinul acordat până acum și pentru promisiunea că vor rămâne alături de noi până la capăt.

Mulțumiri bucovinenilor pentru ospitalitatea lor și pentru valorile creștine care ne unesc și care ne dau imboldul de a continua alergarea către Bruxelles.
Vă dorim o seară bună și ne revedem la Cluj-Napoca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.