După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 18 mai 2019

Eugen Tomac: ”România a ratat finala Eurovision din cauza ideologiei de gen promovate agresiv de progresişti”

Președintele PMP, Eugen Tomac, consideră că România nu s-a calificat în finala Eurovision ”din cauza ideologiei de gen promovate agresiv de progresiştii care luptă împotriva meritocraţiei”.
România a ratat finala Eurovision din cauza ideologiei de gen promovate agresiv de progresiştii care luptă împotriva meritocraţiei.
În urmă cu două luni, am atras public atenţia că se creează un precedent periculos prin faptul că Laura Bretan nu a fost desemnată ca reprezentat al României la Eurovision, deşi câştigase categoric votul românilor, din cauza opiniilor sale pro-creştine. Mi-au sărit atunci în cap mulţi că nu înţeleg că Eurovisionul e un concurs al diversităţii cu orice preţ şi că trebuie să mergem pe ceva mai LGBT friendly. Rezultatul este că, doi ani consecutiv, România nici măcar nu s-a calificat în finala Eurovision.
Continuarea pe www.b1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.