După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 18 mai 2019

Bogdan Diaconu: "S-a petrecut o nedreptate de neacceptat față de un copil român talentat, dar și față de valorile morale ale poporului român..."

Acum câteva luni, când s-a petrecut o nedreptate de neacceptat față de un copil român talentat, dar și față de valorile morale ale poporului român, am tăcut! Am tăcut, cu toate că revolta, m-a făcut sa scriu o noapte întreagă un un text prin care sa-mi exprim acestă revolta!


Aseară s-a văzut cu ochiul liber, la semifinala Eurovision, că europa este pe o cale gresită! europa este pe un drum care nu mai are nicio legatură cu valorile creștine! europa s-a îndepărtat definitiv de valorile creștine pe baza cărora și-a scris istoria și și-a făurit civilizația! Așa că nu mai pot să tac!!!
(Am scris deliberat și ostentativ “europa” cu “e”mic!)

“Să spunem un DA hotărât, oriunde și oricând, pentru familiile noastre, așa cum le-a lăsat Dumnezeu să fie!” (Laura Bretan, spune DA la referendumul pentru familie din 6-7 octombrie 2018)

Și astfel, Laura Bretan și-a pecetluit soarta în finala Eurovision România 2019. Pecetea a fost pusă de cei doi membri straini ai juriului, gay declarați. Grila lor de ”valori” a fost pe sistemul ”prima dată suntem gay și pe urmă mai vorbim...”. Așadar, din perspectiva lor, dacă nu a facut apologia mișcării LGBT, Laura Bretan nu a avut valoare muzicală. Chiar dacă publicul spectator român i-a acordat punctaj maxim.

Suntem martorii totalitarismului de gen, promovat prin agenda LGBT. De o ferocitate fără margini, acești solicitanți perpetuu de ”toleranță” se transformă în adevărați călăi simbolici, renunțând la orice urmă de demnitate umană când vine vorba de impunerea cu forța a agendei lor perfide. Cu ce a greșit Laura Bretan ? Cu NIMIC ! Însă în viziunea ”toleraților” a comis greșeala capital – a susținut normalitatea prin îndemnul la sprijinirea familiei tradiționale și L-a mai și invocat pe Dumnezeu. Dumnezeul creștin ! Așadar, 2 în 1. De neiertat!

Și să nu credeți vreo clipă că acest RĂU nu se va întinde. Precum niște tâlhari ai lui Procust, aceștia vor tăia tot ce nu corespunde ideologiei lor. Vor călca în picioare aspirații, valori umane și vieți în numele ”iubirii” lor bolnave. Ei sunt torționarii secolului XXI. Le lipsesc doar banderola de pe braț, casca și arma din bandulieră.

A venit momentul să ne ridicăm împotriva acestei abominații generate de mințile diabolice ale unor păpușari nevăzuți ! Să luam atitudine și să boicotăm evenimentele, precum Eurovisionul, care promovează acest dezmăț al deșertăciunii ! Să ne reamintim de câștigătorii din 2007 – trupa finlandeză Lordi ai cărei membri, îmbracați ca niște draci, au promovat un mesaj satanist, anticreștin. Să nu uităm nici de ”cântăreața” austriacă (femeia cu barbă), Conchita Wurst, care a câștigat ediția din 2014 a Eurovision, promovând agenda LGBT. Imediat au urmat invitații în Parlamentul European și la ONU. În România anului 2019, ”tolerații” lucrează pe față, blocând evoluția unei talentate tinere, Laura Bretan, pentru simplul fapt că aceasta a îndrăznit să susțină public familia tradițională ! Ne surprinde?

Eu, Bogdan Diaconu, președinte al PRU și copreședinte al Alianței PRM+PRU, solicit :

1 – Oferirea de scuze publice din partea reprezentanților Societății Române de Televiziune telespectatorilor români pentru organizarea penibilă a acestui eveniment ! Este inadmisibil să aduci în juriu doi gay și să îi lași să își facă de cap, fără nicio consecință pentru ei.

2 – Retragerea României din cadrul acestui ”concurs”, denumit Eurovision. Nu dorim să pătăm numele țării noastre dând girul acestui simulacru, acestui bâlci al ciudaților.
Îmi iau angajamentul de a duce, peste tot în Europa, mesajul că poporul român nu este dispus să accepte un nou tip de totalitarism !"

Bogdan Diaconu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.