După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 29 mai 2019

Cum și-a depășit ura Camelia Smicală după ce nu i s-a permis să se apropie de fetița ei la serbare

Camelia Smicală, medicul român căruia statul finlandez i-a răpit copiii, a primit pentru prima dată dreptul să asiste la serbarea școlară a fiicei ei, Maria. Maria și fratele ei, Mihai, au fost luați în mod abuziv din sânul familiei de statul finlandez în urmă cu trei ani și jumătate. Camelia Smicală a scris pe Facebook:
Am avut voie, după lupte îndelungate și 3 ani de carceră să merg la serbarea Mariei. Cu condiția să nu mă apropii prea tare de ea 😬Maria a fost amenințată că,dacă nu respectăm condițiile de detenție, vom suferi repercusiuni. Nu a avut voie nici să îmbrace rochița de serbare cumpărată de mine.
Prima reacție în fața la așa ceva este furia. Ura…. Maaare cât casa. Vine așa, ca un val peste tine și îți acoperă toate simțurile. După aceea, îți aduci aminte de Dumnezeu, spui rugăciunea inimii in gând, îți ștergi lacrimile și mergi mai departe.
Și pleacă negura. Și poți, printre lacrimile pe care rugăciunea inimii nu le poate șterge să cânți la final „Suvivirsi”, un imn de slavă lui Dumnezeu, pe care, cu toate eforturile nu au reușit să-l scoată din școli. 
Dacă eu am reușit, puteți și voi să alungați ura!
Nu suntem victime, suntem #Învingătorii ❤️
Încercați rugăciunea inimii!
Doamne ajută! Vă iubim pe toți! 🤗💕

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.