miercuri, 22 mai 2019

Camera Reprezentanților Texas aprobă un proiect de lege care interzice finanțarea furnizorilor de avorturi

Camera Reprezentanților statului Texas a adoptat vineri seara o măsură care ar interzice oricărei administrații, statale sau locale, să folosească fondurile contribuabililor pentru a încheia parteneriate cu furnizorii de avort, chiar și pentru servicii care nu au legătură cu avortul, informează Breitbart.

Proiectul de Lege nr. 22 al Senatului, introdus de senatoarea de stat Donna Campbell, ar interzice oricărei administrații, statale sau locale, să încheie contracte cu furnizorii de avort, precum Planned Parenthood, pentru orice fel de servicii, inclusiv educația sexuală si măsurile de contracepție. 
Proiectul de lege a trecut de Senatul de stat condus de Partidul Republican în aprilie, cu un vot de 20-11.

Legea ar pune capăt acordurilor de închiriere „pe ochi frumoși”, precum cel dintre un sediu al Planned Parenthood, care nu prestează avorturi, cu orașul Austin, pentru 1 dolar pe an. 

„Dacă administrația locală folosește banii contribuabilor pentru orice tip de contract cu un furnizor de avorturi sau afiliat, ei bine, acest proiect de lege interzice această tranzacție”, a spus Campbell, dând exemplul contractului dintre Planned Parenthood și orașul Austin, decurgând din 1979, pentru închirierea unei clădiri cu 1 dolar pe an, cu o prelungire de 20 de ani.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.